Λαμία – Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε 41χρονη χωρίς υποκείμενα νοσήματα! Αγωνία για τη ζωή της

Μία νέα γυναίκα 41 ετών από τη Λαμία που νοσηλευόταν στο Πέτρινο κτίριο διασωληνώθηκε και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορονοϊού στο Νοσοκομείο της πόλης…

Η 41χρονη μάλιστα φέρεται να μην έχει υποκείμενο νόσημα, ωστόσο και σε αυτή ο κορονοϊός δείχνει το σκληρό πρόσωπό του, αποδεικνύοντας πόσο επικίνδυνος είναι για κάθε άνθρωπο. Η νεαρή Λαμιώτισσα, πήρε τη θέση μιας 60χρονης γυναίκας κάτοικου Λαμίας με Αλβανική υπηκοότητα, που μετά από 10 ημέρες στη ΜΕΘ κατάφερε να βγει νικήτρια και να μεταφερθεί σε καλή κατάσταση στο «Πέτρινο κτίριο» εωσότου ανακτήσει τις δυνάμεις της για να μπορέσει να επιστρέψει σπίτι της.

Εκεί δυστυχώς παραμένουν πολλοί ακόμη συνάνθρωποι μας, με τον αριθμό να κινείται σταθερά άνω των 50, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν εισέλθει σε αυτό το τελευταίο 10ημερο του Νοεμβρίου. Αντίστοιχα γεμάτα είναι τα 11 κρεβάτια της Εντατικής. Το παλαιότερο περιστατικό είναι αυτό του 65χρονου Λαμιώτη εκπαιδευτικού που δίνει σκληρή μάχη με τον ιό από τις 23 Νοεμβρίου.

Από τη Λαμία συνολικά νοσηλεύονται τρία άτομα, μαζί με την 41χρονη, ενώ στα υπόλοιπα οκτώ κρεβάτια βρίσκονται συνάνθρωποί μας από Βοιωτία (1), Ευρυτανία (2), Καρδίτσα (3), Λάρισα (1) και Βόλο (1). Μέσος όρος ηλικίας των διασωληνωμένων ασθενών είναι τα 63,5 έτη.

https://www.newsit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ