Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δικαιώθηκε στο δικαστήριο για το σοβαρό τροχαίο

Δικαιώθηκε πρωτόδικα ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, που είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του και ένα λεωφορείο, τον Δεκέμβριο του 2017. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έδωσε μάχη για τη ζωή του στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύτηκε με βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση 8 ωρών. Κοντά του κάθε στιγμή από τότε η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας όρισε χρηματική αποζημίωση, το ύψος της οποίας δεν μπορεί να αποκαλυφθεί λόγω των διατάξεων για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, Αγαμέμνων Τάτσης, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει να έχει προβλήματα με την υγεία του τρία χρόνια μετά και το ατύχημα τον άφησε κατ’ ουσίαν παραπληγικό. «Δεν θα μπω στο σκέλος του ύψους της αποζημίωσης γιατί η αποζημίωση ποτέ δεν μπορεί να καλύψει τη ζημιά που υπέστη το θύμα, αλλά ούτε και τις ανάγκες ενός ανθρώπου που έχει μείνει στην ουσία παραπληγικός και θα πρέπει να καλύψει τις ανάγκες του για το υπόλοιπο της ζωής του», σχολίασε μιλώντας στο tlife.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» την Κυριακή (13/12) φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος και προσωπικός φίλος του Αγγελίδη, Αγαμέμνων Τάτσης, ο οποίος επεσήμανε πως η οικογένεια από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι την ώρα του μοιραίου ατυχήματος, ο Κωνσταντίνος φορούσε κράνος και μάλιστα καλής ποιότητας.

«Είναι μια απόφαση σε πρώτο βαθμό και πιθανόν να επακολουθήσει και δεύτερη δικαστική κρίση. Ήταν μία πολύ δύσκολη υπόθεση και δείχνει το σκεπτικό της ότι η δικαιοσύνη δια του δικαστού που έκρινε την υπόθεση “έσκυψε” πάνω από το πολύ σύνθετο υλικό το οποίο, πρέπει να σημειωθεί ότι, είχε εκτενείς αναφορές σε αποτυπώσεις στοιχείων που δόθηκαν από συστήματα υψηλής τεχνολογίας, από GPS, από drones που αποτύπωσαν την κίνηση των οχημάτων, τη θέση τους, την ορμή της ταχύτητας και γενικά πώς συνέβη αυτό το τραγικό ατύχημα που επέφερε όλες αυτές τις δυσμενέστατες συνέπειες στον Κωνσταντίνο» αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο γνωστός δικηγόρος.

Και συνέχισε λέγοντας ότι η οικογένεια συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης φορούσε κράνος, και μάλιστα ακριβό κράνος και απόδειξη είναι ότι τα τραύματα του έγιναν στο κομμάτι του μετώπου που μένει ακάλυπτο». Από την πλευρά της, η Ναταλία Γερμανού τόνισε ότι στο παρελθόν είχε δουλέψει με τον Κωνσταντίνο και είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος και συνεργάτης.

Το ατύχημα είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της Κυριακής, 24 Δεκεμβρίου του 2017, ενώ ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεφε με τη μηχανή του στο σπίτι. Το λεωφορείο φέρεται να διέσχισε σχεδόν κάθετα την λεωφόρο Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να πέσει πάνω του με την μηχανή.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ