Κατερίνη: Ένα χιλιόμετρο μακριά από το νοσοκομείο βρέθηκε νεκρός ο εξαφανισμένος 47χρονος

Μια περίεργη υπόθεση που αναμένεται να απασχολήσει τις δικαστικές αρχές μιας και οι συγγενείς του νεκρού αναμένεται να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κουνατίδη ο οποίος από τις 15 Νοεμβρίου αγνοούνταν και χθες βρέθηκε νεκρός σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν. Μάλιστα για την εξαφάνισή του είχε ενεργοποιηθεί και το Silver Alert.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο Κωνσταντίνος Κουνατίδης πήγε στο δημόσιο νοσοκομείο της Κατερίνης στις 13 Νοεμβρίου μαζί με τον πατέρα του, όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Εκεί του έγινε τεστ για τον κορωνοϊό όπου βρέθηκε θετικός. Ο πατέρας του που τον συνόδευε έκανε τεστ αλλά αυτό βγήκε αρνητικό. Με την παρότρυνση των γιατρών, σύμφωνα με τους συγγενείς, ο πατέρας του Κουνατίδη έφυγε από το νοσοκομείο αφήνοντας για νοσηλεία τον 47χρονο. Στις 15 Νοεμβρίου ο πατέρας ενός ανήλικου παιδιού φεύγει από το νοσοκομείο, χωρίς εξιτήριο. Τα ίχνη του χάνονται και η οικογένειά του που τον αναζητά δηλώνει την εξαφάνισή του. Σύμφωνα με τους συγγενείς, το νοσοκομείο τους είπε ότι δεν γνώριζαν πως έφυγε ο 47χρονος, ενώ καταγγέλλουν πως αν δεν τον είχαν πάει στο νοσοκομείο θα ήταν ζωντανός.

Η σορός του εντοπίστηκε ένα χιλιόμετρο από το νοσοκομείο

Εντελώς τυχαία η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε ένα χιλιόμετρο από το νοσοκομείο, όταν και ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά και συγγενείς που έσπευσαν για την αναγνώριση. Η δικηγόρος κα Γιάννα Παναγοπούλου μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε: «Έχουμε αναλάβει την εντολή από την οικογένεια του θανόντος προκειμένου να κινηθούμε νομικά κατά παντός αγνώστου υπευθύνου ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια του θανάτου, του πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, τον οποίο οι συγγενείς του εμπιστεύτηκαν σε δημόσιο νοσοκομείο, καθόσον διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό. Από τις 15 Νοεμβρίου εξαφανίστηκε και μόλις χθες βρέθηκε νεκρός σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν».

Για την υπόθεση του Κωνσταντίνου Κουνατίδη είχε εκδώσει ανακοίνωση και το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέροντας: « «Η αναζήτηση του 47χρονου Κωνσταντίνου Κουνατίδη δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρός στην περιοχή της Κατερίνης, σε κοντινή απόσταση από το σημείο από το οποίο είχε εξαφανιστεί. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Ο Κωνσταντίνος Κουνατίδης είχε εξαφανιστεί στις 15.11.2020, από την περιοχή της Κατερίνης. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Κουνατίδη στις 16.11.2020, μεσημεριανές ώρες, και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν συγκατάθεσης των γονιών και της συζύγου του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κουνατίδη, οι οποίοι έχασαν άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».

 

protothema

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ