Άγριες Μέλισσες: Μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως. Οι εξελίξεις έως 23 Δεκεμβρίου

Στα επόμενα επεισόδια που θα δούμε την εβδομάδα που έρχεται, τα πάντα ανατρέπονται. Μια σκληρή αλήθεια από το παρελθόν, μυστικά και ψέματα που έρχονται στο φως, ένας ανομολόγητος πόθος και μια μάχη σώμα με σώμα γκρεμίζουν τα πάντα στις Άγριες Μέλισσες μέσα σε μία νύχτα!

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς η δυνατή πλοκή και οι καταιγιστικές εξελίξεις κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική και αυτή την εβδομάδα με τρία επεισόδια που θα καθηλώσουν.

Άγριες Μέλισσες, Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 65: Η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένος να της κάνει πόλεμο νεύρων. Ο Λάμπρος προσπαθεί να τη βοηθήσει αλλά ο Γραμματικός του ξεκαθαρίζει πως δεν είναι τόσο απλό. Ο Προύσαλης, βλέποντας το παιχνίδι του Βόσκαρη, φτάνει στα όριά του και παραιτείται.

Το  χωριό αναστατώνεται, αλλά ο Νέστορας γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος και δεν το δέχεται.

Η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Γιώργη Σταμίρη από τον Δούκα και γκρεμίζεται ο κόσμος της. Θα τον συγχωρέσει για όσα έκανε στα παιδιά τους;

Ο Κωνσταντής με τον Μελέτη είναι καχύποπτοι …

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ