Άγριες Μέλισσες: Και τρίτη σεζόν; Τι εξετάζει ο ΑΝΤ1

Σε ένα κύμα που όχι μόνο δεν κοπάζει, αλλά ενδυναμώνεται στη δεύτερη σεζόν, εξελίσσονται οι «Αγριες μέλισσες» στον ΑΝΤ1. Η σειρά εποχής της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη σημείωσε νέο ρεκόρ τηλεθέασης την περασμένη Τετάρτη με ποσοστό τηλεθέασης 34% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54 ετών και συνολικά περίπου 1,5 εκατ. τηλεθεατές, επιδόσεις που παραπέμπουν σε άλλες εποχές δόξας της μυθοπλασίας.

Όπως αναφέρει η Real Life, η άνοδος της σειράς φέρνει σκέψεις για συνέχισή της και με τρίτο κύκλο επεισοδίων τη σεζόν 2021-2022. Παρότι από την αρχή της σεζόν τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και οι συντελεστές των «Μελισσών» ανέφεραν ότι ο δεύτερος κύκλος θα είναι ο τελευταίος, η σκέψη αυτή τώρα αναθεωρείται. Σε συνέντευξή του στις typologies.gr, ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζης Ποφάντης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, αναφέροντας ότι οι τελικές αποφάσεις για τη συνέχιση ή μη της σειράς θα ληφθούν τους προσεχείς μήνες.

Πηγές από το κανάλι του Αμαρουσίου, παράλληλα, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει αυτή η πρόθεση από τον ΑΝΤ1, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, όταν βλέπεις την τόσο μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, είναι πολύ δύσκολη η απόφαση να το σταματήσεις. Το θέμα τώρα εναπόκειται στα χέρια και πιο συγκεκριμένα στην… πένα της Μ. Τσαμπάνη και του Π. Καλκόβαλη για το αν θα συναινέσουν σε επέκταση της ιστορίας των «Μελισσών». Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, το συγγραφικό δίδυμο κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 και την προσεχή σεζόν. Με δεδομένο -έως τώρα- ότι οι «Αγριες μέλισσες» θα αποχαιρετούσαν το κοινό τον Ιούνιο, οι σεναριογράφοι σχεδίαζαν το επόμενο βήμα τους για νέα σειρά.

Το εναλλακτικό σενάριο

Το εναλλακτικό σενάριο που έχουν στα σκαριά για την προσεχή σεζόν θα είναι επίσης σειρά εποχής, αλλά θα κάνει χρονικό άλμα από τη δεκαετία ’50-’60, όταν και διαδραματίζονται οι περιπέτειες των αδελφών Σταμίρη, στη δεκαετία του ’80. Ο τίτλος της νέας σειράς που θα διαδεχθεί τις «Αγριες μέλισσες» είναι «Το ντέρτι», σχετίζεται με τη λαϊκή μουσική και περιλαμβάνει δύο επεισόδια την εβδομάδα.

Επικρατέστερο σενάριο, πάντως, αν τελικά βρεθεί φόρμουλα ανάμεσα στον ΑΝΤ1, τους σεναριογράφους και την εταιρεία παραγωγής για συνέχιση της σειράς-φαινόμενο και την προσεχή σεζόν, είναι να επεκταθεί κατά τρεις μήνες, έως δηλαδή τα Χριστούγεννα του 2021 και όχι για ολόκληρο τρίτο κύκλο.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ