Άγριες Μέλισσες: Θα συνεχιστεί ή όχι η σειρά για 3η σεζόν;

Με ιδιαίτερα υψηλά νούμερα συνεχίζεται η δεύτερη σεζόν της σειράς “Άγριες Μέλισσες” στον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου είναι κάτι περισσότερο ικανοποιημένο από το σήριαλ που “σπάει” τα μηχανάκια της AGB και σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν δώσει το “πράσινο φως” για τον τρίτο κύκλο, πριν ολοκληρωθεί καν η τρέχουσα σεζόν.

Η επιθυμία να συνεχιστούν οι ‘Άγριες Μέλισσες” είναι έντονη από το κανάλι, με δεδομένο ότι υπάρχει μεγάλη τηλεθέαση, ωστόσο μένει να πουν το πολυπόθητο “ναι” και οι δημιουργοί της σειράς.

Σύμφωνα με τη “Φωλιά των Κούκου”, οι σεναριογράφοι θα αποφασίσουν από τη νέα χρονιά και συγκεκριμένα στα τέλη Ιανουαρίου τι θα γίνει με το Διαφάνι.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι φέτος αναμένεται να ολοκληρωθεί το σήριαλ.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Βόσκαρης κάνει “πιόνι” του τη Σοφούλα

Ο Χρήστος Πλαΐνης, ο Τόλιας της τηλεοπτικής σειράς Άγριες Μέλισσες, μίλησε για τις εξελίξεις που έρχονται στο Διαφάνι, δίνοντας ένα πολύ δυνατό spoiler. Η Σοφούλα διαλύει τον αρραβώνα με τον εγγονό του Νέστορα και στη ζωή της μπαίνει ο Βόσκαρης, όχι όμως για καλό αφού θα την κάνει “πιόνι” του.

Είπε συγκεκριμένα ο ηθοποιός: “Αυτό που έρχεται είναι πολύ εντυπωσιακό, σύντομα στο Διαφάνι θα γίνει ένας χαμός με ίντριγκες. Κάτι γίνεται με τον Βόσκαρη, τότε που ήταν στο Διαφάνι δούλευε στον Δούκα, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες.

Είναι ένας άνθρωπος που πρέπει εγώ να συνεργαστώ μαζί του καθώς εκείνος είναι στην αστυνομία κι εγώ κοινοτάρχης. Η διάλυση του αρραβώνα της Σοφούλας, θίγει την υπόληψη της οικογένειας. Ο Βόσκαρης θα μπει πολύ στη ζωή μας”, είπε μεταξύ άλλων ενώ αποκάλυψε πως κάποια στιγμή θα μάθει την αλήθεια. “Θα περάσουμε από σαράντα κύματα”

thetoc

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ