Άγρια δολοφονία στο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας Καλυβίων

Ενέδρα θανάτου για 60χρονο υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων μέσα στο πάρκινγκ. Ο άτυχος άνδρας πατέρας δύο παιδιών βρέθηκε πυροβολημένος στο κεφάλι το πρωί από συναδέλφους του

Ο άτυχος άνδρας που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στο υπόγειο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του από συναδέλφους του νωρίς σήμερα το πρωί.  

 Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο υπάλληλος της γραμματείας έφτασε περίπου στις 8 το πρωί στο Κέντρο Υγείας για να πιάσει δουλειά.

Μπήκε με το αυτοκίνητό του στο υπόγειο πάρκινγκ και με το που προσπάθησε να βγει από αυτό, άγνωστος ή άγνωστοι που του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον 3 κάλυκες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει δεχθεί τουλάχιστον δύο σφαίρες στο κεφάλι. Η αστυνομία ερευνά προς κάθε κατεύθυνση για τα πιθανά κίνητρα του εγκλήματος, ώστε να καταφέρει να φτάσει  στον δολοφόνο.

 Ο  δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρο Φιλίππου που δήλωσε σοκαρισμένος. «Πρόκειται για ένα φρικτό έγκλημα που μας έχει σοκάρει όλους στην περιοχή», δήλωσε ο κ. Φιλίππου. «Το θύμα εργαζόταν στην Γραμματεία του Κέντρου Υγείας», είπε ακόμη ο δήμαρχος Σαρωνικού στο enikos.gr.

«Από την Αστυνομία δεν μας έχουν δώσει πολλές πληροφορίες για την υπόθεση, πράγμα που είναι λογικό. Σε τέτοιες καταστάσεις δεν δίνει πληροφορίες. Απλά γνωρίζουμε ότι τις πρωινές ώρες συνάδελφοι του βρήκαν το πτώμα στο γκαράζ και πρέπει να δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι», είπε ακόμη ο κ. Φιλίππου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ