Του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ παρά το ότι φορούσε μάσκα και είχε βεβαίωση μετακίνησης

Στην καταγγελία ότι του βεβαιώθηκε με καταχρηστικό τρόπο, παράβαση για τον περιορισμό της κυκλοφορίας, προχώρησε κάτοικος στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο ίδιος δέχτηκε έλεγχο από αστυνομικούς μόλις 100 μέτρα από την επιχείρησή του και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, φορούσε μάσκα και είχε μαζί του τη σχετική βεβαίωση μετακίνησης.

Όμως για κακή του τύχη είχε ξεχάσει την ταυτότητά του στο κατάστημά του.

Όπως καταγγέλλει ενώ ήταν εμφανές ότι η μετακίνησή του ήταν νόμιμη και φορούσε τη μάσκα του, οι αστυνομικοί «πιάστηκαν» από το γεγονός ότι είχε ξεχάσει την ταυτότητα και του έκοψαν πρόστιμο, παρά το ότι ζήτησε να του επιτρέψουν να πάει να τη φέρει.

Ο επιχειρηματίας υποστηρίζει στο creta24.gr,  πως η ταυτότητά του βρισκόταν «10 βήματα» από το σημείο του ελέγχου.

Μάλιστα αναφέρει πως ζήτησε από τους αστυνομικούς να του επιτρέψουν να φέρει την ταυτότητά του ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν. «Τώρα είναι αργά, την έχουμε κόψει ήδη. Κάνε ένσταση αν θες», ήταν η απάντησή τους σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο επιχειρηματίας δηλώνει αγανακτισμένος που μέσα σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία καλείται να πληρώσει 300ευρώ, αλλά και για την συμπεριφορά των αστυνομικών οι οποίοι όπως τονίζει «έψαχναν αφορμή για να «κόψουν» το 300άρι».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ