Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Καλαμάτας συμμετέχει στο 3ο πρόγραμμα Erasmus “green. if. i”

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Καλαμάτας (ΕΕΕΕΚ)  συμμετέχει στο τρίτο Erasmus πρόγραμμα με τίτλο “green. if. i.”

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ως στόχο τη ενημέρωση και την επαγρύπνηση στο θέμα της κλιματικής αλλαγής που βιώνει ο πλανήτης μας!

Το σκεπτικό των μαθητών και των καθηγητών είναι ότι μέσα από τις δραστηριότητες που θα προκύψουν θα προσπαθήσουμε να υιοθετήσουμε μια πιο “πράσινη” κουλτούρα στη ζωή μας!

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Καλαμάτας  έχοντας πάντα ως στόχο την συμπερίληψη και την συναναστροφή των μαθητών του με παιδιά τυπικής ανάπτυξης, συμμετέχει σε προγράμματα ευρωπαϊκά, τα οποία προσφέρουν και μάθηση αλλά και κοινωνικοποίηση.

Να τονίσουμε ότι είναι από τα λίγα ειδικά σχολεία που συμμετέχουν σε προγράμματα σύμπραξης με μεγάλο ενθουσιασμό τόσο από τους εκπαιδευτικούς όσο και από τα ίδια τα παιδιά.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Καλαμάτας για να ενημερωθείτε για την λειτουργία του, τα εργαστήρια και τις δράσεις του.

Στις φωτογραφίες φαίνονται οι εκπαιδευτικοί Μακράκη Καλλιόπη και Δούβα Ελένη υπεύθυνες του προγράμματος και η εικαστικός Αντωνία Μαντζούκα και ο γεωπόνος Μπάτσος Σταμάτης, οι οποίοι βοήθησαν στο πρόγραμμα και την υλοποίηση του.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ