AnaCa by Anna Tsialta | Για την γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει με κάθε εμφάνιση

Η AnaCa by Anna Tsialta , είναι μια συλλογή που θα μπορούσε να δώσει ανάσες και όχι να τις κόψει. Γιατί στην ζωή μετράει πόσες ανάσες παίρνεις και όχι πόσες σου κόβονται.

Αυτή η σελίδα της Άννας Τσιάλτα έχει ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ μόδας και ότι θέλει μια γυναίκα με στυλ και φινέτσα για να κυριαρχήσει από το μυαλό της μέχρι το περπάτημα της.

Την Άννα Τσιάλτα την γνωρίσαμε ως δημοσιογράφο αλλά και συγγραφέα. Η μόδα όμως της δίνει πάντα ένα αέρα διαφορετικό. Το ελεύθερο πνεύμα της, Ροκ επιρροές, attitude, χρώματα και συναισθήματα, θηλυκότητα, αέρινες κινήσεις και elegant συνδυασμοί, είναι τα συστατικά που χρησιμοποίησε  για να έχει για όλες εσάς ότι ακριβώς θέλετε και να σας κατακτήσει.

’Έμπνευση μου είναι πάντα οι αληθινές γυναίκες που αγαπούν την διαφορετικότητα τους και χρησιμοποιούν την μόδα για να εκφράσουν την προσωπικότητά τους. Γυναίκες που θέλουν με τα αξεσουάρ να υπογραμμίσουν το στυλ και να δείξουν την trendy πλευρά τους, την ανεξαρτησία τους και τον δυναμισμό τους»

Τολμήστε να είστε όμορφες, σέξι και δυναμικές με συνδυασμούς που δεν χρειάζεται να βγάλεις τα ρούχα σου, αλλά να τα φοράς. Να αποδράσεις με το μυαλό σου σε όλα όσα σε κάνουν διαφορετική και πάντα γοητευτική.

Υπογραμμίστε το στυλ σας με αγορές που μπορούν να σου κόψουν την AnaCa …

Με θετική ενέργεια πάντα .. Μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα

Άννα Τσιάλτα

Βρείτε την σελίδα  AnaCa by Anna Tsialta στο facebook , κάντε τις παραγγελίες σας και αναδείξτε τον μοναδικό σας εαυτό, κάνοντας τους πάντες να σας θαυμάζουν.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ