Τα γυρίζει πάλι ο Τραμπ: Δεν παραδέχομαι τίποτα, ο Μπάιντεν κέρδισε μόνο για τα ΜΜΕ των fake news

Αναδίπλωση για τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, καθώς λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του στο Twitter στην οποία αναγνώριζε τη νίκη του Μπάιντεν στις αμερικανικές εκλογές 2020, τα.. γύρισε και με νέα του ανάρτηση τονίζει ότι δεν παραδέχεται τίποτα.

 «Νοθευμένες εκλογές. Θα νικήσουμε!» έγραψε λίγα λεπτά μετά τις πρώτες του αναρτήσεις και αφού τα διεθνή ΜΜΕ διάβασαν σε εκείνες την πρώτη παραδοχή ήττα.

Με νέο του tweet, λίγα λεπτά αργότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ συνέχιζε λέγοντας: κέρδισε μόνο στα μάτια των μίντια των Fake News. Δεν αναγνωρίζω τίποτα! Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτές ήταν νοθευμένες εκλογές!».

Νωρίτερα, για πρώτη φορά μετά το πέρας της διαδικασίας καταμέτρησης των ψήφων στις αμερικανικές εκλογές 2020, ο απερχόμενος πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, παραδέχθηκε την ήττα του, με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter, κάνοντας, όμως, λόγο για… “στημένη εκλογή” του υποψηφίου των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, με αυτό τον τρόπο, εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχεται την ήττα του στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Η ανάρτηση Τραμπ

“Κέρδισε επειδή οι εκλογές ήταν ‘πειραγμένες’. Δεν επιτρέπονταν παρατηρητές, η ψηφοφορία ανατέθηκε σε μια ιδιωτική εταιρεία των ακραίων αριστερών, Dominion, με κακή φήμη και εξοπλισμό που δεν μπορούσε καν να πληροί τις προϋποθέσεις για το Τέξας (το οποίο κέρδισα με μεγάλη διαφορά!), τα ψεύτικα και σιωπηρά ΜΜΕ και πολλά άλλα!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ