Πρώην σύμβουλος Τραμπ: Μπορεί να διεκδικήσει την προεδρία το 2024

Καθώς ο Τζο Μπάιντεν έχει ισχυρό προβάδισμα για την προεδρία, ο πρώην σύμβουλος προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, Μπράιαν Λάνζα είπε πως ο απερχόμενος πρόεδρος ίσως και να επιστρέψει διεκδικώντας το Οβάλ Γραφείο το 2024.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC Radio 4, ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας του Τραμπ είπε ότι είναι σε καλή θέση να διεκδικήσει την προεδρία σε τέσσερα χρόνια από τώρα.

Ο Λάνζα επίσης πρόσθεσε ότι αν ο Τραμπ κατέλθει ξανά στον προεκλογικό στίβο “θα είναι ακόμη νεότερος από τον Τζο Μπάιντεν στην τρέχουσα προεκλογική μάχη, οπότε η ηλικία δεν είναι θέμα. Ο Μπάιντεν θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τη χώρα από την πανδημία και θα δούμε ποιες είναι οι επιτυχίες και οι αποτυχίες του. Και δεν υπάρχει κανείς στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα που μπορεί να προκαλέσει τον πρόεδρο Τραμπ στις προκριματικές εκλογές”.

Οι δηλώσεις του Λάνζα επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις ότι ακόμη και αν χάσει την προεδρία μετά την πρώτη του θητεία, ο Τραμπ θα έχει συνέχεια στην πολιτική του καριέρα. Όσο για τις προσπάθειες του Τραμπ να υπονομεύσει την εκλογική διαδικασία εγείροντας αμφιβολίες για την καταμέτρηση των ψήφων που συνεχίζεται, ο Λάνζα σημείωσε “δεν νομίζω ότι είναι διαφορετικό από αυτό που έκαναν οι Δημοκρατικοί όταν είπαν στους Αμερικανούς ότι οι Ρώσοι ενεπλάκησαν στην εκλογή του Τραμπ πριν από τέσσερα χρόνια”.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ