Ο Keanu Reeves ξεσάλωσε σε κορονο‑πάρτι

Ξεσάλωσαν ο ηθοποιός Keanu Reeves και οι θαυμαστές του σε πάρτι που έγινε χθες στα κρυφά στο κινηματογραφικό στούντιο όπου έγιναν τα γυρίσματα της τέταρτης ταινίας «Matrix».

Τo αποκλειστικό βίντεο που έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα «Bild» δείχνει ότι το lockdown στο Πότσδαμ της Γερμανίας έχει πολλούς παραβάτες, με πρώτο και καλύτερο τον γνωστό Καναδό ηθοποιό.

Στο πάρτι που έγινε στο κινηματογραφικό στούντιο του Badelsberg , σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, γινόταν χαμός. Και μάλιστα ελάχιστοι ήταν αυτοί που φορούσαν μάσκες.

Η 39χρονη γυναίκα που έδωσε το βίντεο στην γερμανική εφημερίδα και δεν ήθελε να κατονομαστεί, υποστηρίζει πως όσοι ήταν στο πάρτι, παρίσταναν τους κομπάρσους στην ταινία για να μπουν στο κτίριο.

Στη χώρα της Μέρκελ που μετρά πάνω από 20.000 νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού την ημέρα, η κυβέρνηση έχει επιβάλλει νέα περιοριστικά μέτρα, σύμφωνα με τα οποία απαγορεύονται δια ροπάλου τα πάρτι και οι συναθροίσεις και κλειστούς και ανοιχτούς χώρους.

Έκαναν τα «στραβά μάτια»

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα Bild, οι συντελεστές της ταινίας «Matrix» έκαναν τα «στραβά μάτια» και χθες το βράδυ διασκέδαζαν με τον 56χρονο σούπερ να δίνει το κακό παράδειγμα. Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν η διεύθυνση του κινηματογραφικού στούντιο ήξερε για το πάρτι.

Πάντως, σίγουρο είναι πως, με βάση το υλικό που δημοσιεύει η εφημερίδα στην ιστοσελίδα της, θα υπάρξουν επιπτώσεις στους ιθύνοντες.

 

e-radio

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ