Κι όμως, η Βίκυ Σταυροπούλου ξέχασε στο σούπερ μάρκετ την κόρη της, Δανάη Μπάρκα

Ιστορία άνευ προηγουμένου από την Βίκυ Σταυροπούλου στον αέρα του OPEN!

Μέσω skype εμφανίστηκε η Βίκυ Σταυροπούλου, το πρωί του Σαββάτου, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN. Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε, μέσα σε όλα μια απολαυστική ιστορία με την κόρη της, Δανάη όταν ήταν μικρή.

Ειδικότερα, με χαμόγελο, η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά στην πρωινή παρέα του «Έλα χαμογέλα» πως «δεν δίνω συμβουλές στη Δανάη γιατί δεν θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση θα είναι πολύ χρήσιμες. Γενικά εγώ είμαι της άποψης ότι δεν συμβουλεύω σε ότι αφορά το παιδί μου. Θεωρώ δηλαδή πως είναι καλύτερο να βλέπουν και να παίρνουν παραδείγματα απλά να τους δίνεις στυγνές πληροφορίες. Μην κάνεις αυτό ή κάνε εκείνο. Η Δανάη, δε, επειδή τώρα μπήκε στα βουτιά και θέλει να κολυμπήσει μόνη της, με έναν πολύ έξυπνο τρόπο με αφήνει όσο πιο απ’ έξω γίνεται και νομίζω ότι καλά κάνει. Εγώ το εκτιμώ».

«Όταν χάνεις στιγμές από την παιδική ηλικία του, αναγκαστικά επειδή πρέπει να δουλέψεις, παιρνόντας τα χρόνια αυτό είναι κάτι που σε βασανίζει πάρα πολύ» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η ηθοποιός και κριτής του J2US. «Είναι αλήθεια ότι μου έχει συμβεί το εξής… Έτρεχα όπως πάντα πάρα πολύ, φεύγω από το σούπερ μάρκετ και στο επόμενο στενό λέω πως κάτι ξέχασα! Τι ξέχασα, τι ξέχασα, τι ξέχασα; Νόμιζα κάποιο προϊόν. Ρε παιδιά, ευτυχώς ήταν το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς οπότε το παιδάκι… Ευτυχώς Παναγία μου! Είχε καθήσει το καημένο, είχε ανοίξει κάποια χρωματάκια και βαφόταν. Εντάξει, ναι, είναι αλήθεια»!

Ένα ομολογουμένως ξεχωριστό στιγμιότυπο στη νεαρότερη ηλικία της ηθοποιού και της αγαπημένης της κόρη!

https://www.zappit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ