Αχιλλέας Μπέος: Μου έδωσαν το κοκτέιλ που πήρε ο Τραμπ

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει ξανά τη δημαρχία στον Βόλο ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Θα είμαι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος. Βλέποντας αυτά τα καρτούν και τους χαρτογιακάδες που θέλουν να γίνουν δημοτική αρχή, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Τώρα που βάλαμε την πόλη σε μία τάξη δεν γίνεται να την αφήσω σ’ αυτούς», ανέφερε συγκεκριμένα, μιλώντας στο κανάλι «TRT».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν είχα πολλά συμπτώματα. Ένιωθα μόνο να πονάνε τα κόκαλά μου. Έκανα το πρώτο τεστ και βγήκε αρνητικό. Οπότε έπαιρνα δύο παυσίπονα, λόγω και του βάρους μου και συνέχιζα. Ο πόνος συνεχιζόταν, οπότε έκανα ξανά τεστ. Κι αυτό αρνητικό. Αποφάσισα να κάνω και τρίτο. Μάλιστα, μία νοσηλεύτρια, αστειευόμενη μου είπε “μάτι μπορεί να είναι, κορωνοϊός δεν είναι”. Τελικά το τρίτο τεστ βγήκε θετικό. Σοκαρίστηκα!

Η πρώτη ακτινογραφία που έκανα έδειξε μία ήπια πνευμονία. Μεταφέρθηκα στη Λάρισα, όπου μου χορήγησαν το κοκτέιλ που έπαιρνε ο Τραμπ, το αμερικάνικο. Από την πρώτη μέρα αισθάνθηκα ήδη καλύτερα.

Ευχαριστώ τον κόσμο για τα χιλιάδες μηνύματα, ήταν πραγματικά πολύ συγκινητικό. Την έβδομη μέρα πήρα εξιτήριο. Πήρα το αυτοκίνητο μόνος μου και πήγα στην Αθήνα για να δω τους συγγενείς μου. Αυτό που σκεφτόμουν σε όλη τη διαδρομή, είναι πως ενώ τα έχουμε όλα, θέλουμε περισσότερα. Άλλαξε ο τρόπος σκέψης μου. Να έχουμε την υγεία μας, αυτό έχει σημασία».

Πηγή: Sport-fm

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ