Αγριες Μέλισσες: Οι αδελφές Σταμίρη και η οικογένεια Σεβαστού παλεύουν με τη μοίρα

Δραματικά γεγονότα ζουν οι ήρωες της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝT1, με τις αδελφές Σταμίρη και την οικογένεια Σεβαστού να παλεύουν με τη μοίρα. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ελένη μετά τον τραυματισμό της να επιστρέφει στο Διαφάνι, την Ασημίνα να συγκρούεται με τον Νικηφόρο για τον μικρό Σέργιο και τη Δρόσω να συνεχίζει το πεζοδρόμιο στην Τρούμπα πριν συναντήσει την Ελένη σε μια σπαρακτική επανασύνδεση.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (16/11), στο Διαφάνι και στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός με την είδηση της απόδρασης της Ελένης. Η Δρόσω μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες με τις νέες αποφάσεις που πήρε για τη ζωή της, ενώ ο Τάκης κάνει μια σοκαριστική ανακάλυψη για εκείνη. Ο Δούκας ζητά απ’ όλους να επιστραφεί στα χέρια του η περιουσία κι αυτή τη φορά επίσημα. Θα υπογράψει ο Νικηφόρος ή θα φτάσει την σύγκρουση με τον πατέρα του, στα όρια της;

Το μυστικό του Μελέτη και του Κωνσταντή για τις παράνομες δραστηριότητες τους θα αποκαλυφθεί από κάποιον που μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες. Η Ελένη μαζί με τις άλλες κρατούμενες προσπαθούν να γλιτώσουν απ’ τους χωροφύλακες και μια εξ’ αυτών θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Θα μπορέσει όμως η θυσία της να γίνει σανίδα σωτηρίας για την Ελένη και τις άλλες δυο;

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (12/11)

Η Ελένη αναγκάζεται ν’ ακολουθήσει τη Φωτεινή, τη Μαίρη και τη Χριστίνα, ενώ ο Βόσκαρης εξαπολύει πίσω τους ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό. Θα τα καταφέρουν να δραπετεύσουν απ’ τις φυλακές; Ο Νικηφόρος παλεύει να κρατήσει τη θέση του στις επιχειρήσεις, ο Δούκας, όμως, συνεχίζει να την υποσκάπτει. Ο Μιλτιάδης έρχεται αντιμέτωπος με τον Δούκα. Που θα καταλήξει αυτή τους η συνάντηση; Όταν θ’ αποκαλύψει στον παπα-Γρηγόρη την αιτία της συμπεριφοράς του, ο Λάμπρος και η Βιολέτα θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Ο Νικηφόρος σύντομα διαπιστώνει πως ο νέος νοικάρης της Ασημίνας, ο Μπάμπης, δεν είναι ένας αθώος πιτσιρικάς. Η Δρόσω συνεχίζει να βλέπει το Φίλιππο, ενώ ο Τάκης, βουτηγμένος στα χρέη απ’ τα χαρτιά, δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει πίσω απ’ την πλάτη του.

Η «Φωτεινή» από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει τη σκηνή της απόδρασης

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε τη δραματική απόδραση στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και τι θα γίνει στη συνέχεια. «Η μόνη θυσία που μου ζήτησε ο Χαρίτος για να συμμετέχω στη σειρά ήταν να βάψω τα μαλλιά μου, γιατί ήμουν ξανθιά. Κάναμε φοβερά γυρίσματα στο Λαύριο, μέσα στις σπηλιές , στα σκοτάδια. Φθάνουμε σε ένα δάσος και εκεί ζητώ στην Ελένη να φύγει και θα μείνω εγώ πίσω να τους καθυστερήσω. Έρχεται ένας φαντάρος από το συνεργείο και μου λέει: “δεν θέλω να σας πυροβολήσω. Σας έχω συμπαθήσει πολύ”» ανέφερε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι ο Βόσκαρης είναι «ντοστογιεφσκικός» ήρωας. «Θα φύγει από τις φυλακές, αλλά θα κυνηγήσει την Ελένη γιατί του έχει γίνει έμμονη ιδέα». 

Επίσης, η Αλεξάνδρα Παντελάκη αναφέρθηκε στο σίριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί» λέγοντας πως το βλέπει ξανά και λέει τι ωραία σειρά που ήταν, γεγονός το οποίο οφείλεται στον Γιάννη Μπέζο.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ