Έφη Σαρρή: Μπαίνω στο στόχαστρο γιατί το προκαλώ

Στην Real life και την Πολυξένη Καραμίχα μίλησε η Έφη Σαρρή για την συμμετοχή της στο J2US αλλά και ζητήματα που αφορούν την προσωπική της ζωή.

«Το παιχνίδι είναι φανταστικό! Περνάω τέλεια. Είναι μια χαρά καταπληκτική εμπειρία. Δεν έχω να μοιράσω τίποτα με κανέναν, χαίρομαι πάρα πολύ που στο παιχνίδι παίρνουν μέρος νέα παιδιά. Εγώ πήγα για να φύγω από το σπίτι μου και να περάσω καλά… Μέχρι στιγμής βλέπω ότι οι κριτές κρίνουν αυστηρά τους διαγωνιζόμενους.

«Αν είχα θέμα με τους κριτές δεν θα πήγαινα. Στο πλαίσιο του χιούμορ μπορεί αν ειπωθεί κάτι, ώστε να μην είναι μονότονο το σόου. Μπαίνω στο στόχαστρο γιατί το προκαλώ. Με ενδιαφέρει να περνάω καλά. Δεν μου αρέσει η μονοτονία, θέλω το κάτι παραπάνω. Και τα τραγούδια μου να έχουν πιπεράτο στίχο και εγώ να λέω πράγματα που δεν περνούν απαρατήρητα.»

Για την προσωπική της ζωή προσθέτει: «Εδώ και 30 χρόνια δεν θα βρείτε ποτέ καμια φωτογραφία μου με κανέναν. Ούτε ερωτευμένη είμαι, ούτε σε σχέση. Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου ήταν το τραγούδι και παραμένει. Όλα τα υπόλοιπα δευτερεύοντα. Κανένας έρωτας δεν μου ανέβαζε την αδρεναλίνη… Δεν υπήρξα μόνη μου στη ζωή, πάντα είχα κάποιον σύντροφο και πάντα ήμουν σε μακροχρόνιες σχέσεις. Ποτέ, όμως, δεν μπόρεσε κάποιος να μου ανεβάσει την αδρεναλίνη όσο η δουλειά. Δεν με αφορά ο τύπος άνδρα που θα ενοχληθεί από τη δουλειά μου ή από ό.τι αρέσει σε εμένα. Οπότε παίρνει τον δρόμο του.

Δεν πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε στην δημοσιότητα με οποιονδήποτε τρόπο. Άλλωστε, υπήρξα επί σειρά ετών στην επικαιρότητα από έναν άνθρωπο που δεν εκφραζόταν σωστά για εμένα και αυτό πραγματικά με πείραξε. Για λίγο το άντεχα, αλλά μετά με κούρασε και προχώρησα σε δικαστικές διαδικασίες» δήλωσε η Έφη Σαρρή αναφερόμενη στον Λάκη Λαζόπουλο.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ