Ξυπνάω ως ατόφιο αρσενικό και μπαίνει μέσα μου η θηλυκότητα κατά την διάρκεια της ημέρας

‘Εχω πάει σε ένα εστιατόριο και παθαίνει κάτι το γκαρσόν που μας σερβίρει, ο κούκλαρος και μετά που κοντεύει δεν τον βλέπουμε και λέω που πήγε. Μου λένε αρρώστησε και τους λέω δώστε μου την διέυθυνσή του να τον πάω στο καλύτερο νοσοκομείο δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Στο Dot. έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς και μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή του σε ταινία ως drag queen και έτσι εξομολογήθηκε και πράγματα για την προσωπική του ζωή. Η ταινία θα μονταριστεί μέχρι τον Μάιο κι αργότερα θα κυκλοφορήσει.

Ο ίδιος ανέφερε: «Εγώ θεωρώ ότι ο κόσμος μαζί μου παθαίνει βραχυκύκλωμα, πράγμα το οποίο δεν μου αρέσει. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος πολύ στάνταρ. Ξυπνάω το πρωί ως ατόφιο αρσενικό. Αγαπώ τις γυναίκες και μπαίνει μέσα μου η θηλυκότητα κατά την διάρκεια της ημέρας. Θα σου πω πως αισθάνομαι εγώ για να δώσω μια σωστή πληροφόρηση ανάλογα πως αισθάνεται ο καθένας. Είναι φορές που έχω πάει σε εστιατόριο με φίλους ή και γκομενικά ακόμα και κοιτάζω μια υπέροχη γυναίκα και λέω γ@μ@τ@. Είχαμε μια παίχτρια και έλεγα του Κουδουνάρη (με κάνετε τώρα να λέω μυστικά) και του λέω ποια θέλεις για να ξέρω γιατί θέλω να είναι δική μου δηλαδή εγώ να την φλερτάρω και το εννοούσα με μία έννοια.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

 

 

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ