Νέα δυναμική συνεργασία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με την ΠΑΕ Παναχαϊκή στην Πάτρα

Με την ιστορική ομάδα της Πάτρας, ΠΑΕ Παναχαϊκή, ενώνει τις δυνάμεις του ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Η νέα συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο ενεργειών του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου για τη σύνδεση της εκπαίδευσης με τον αθλητισμό.

Οι σπουδαστές του τομέα Υγείας & Αθλητισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας μιας ομάδας, μέσα από εκπαιδευτικές επισκέψεις, παρακολούθηση αγώνων και εξειδικευμένα Masterclasses από τους έμπειρους επαγγελματίες της ομάδας. Επιπλέον, η παρουσία αθλητών του ιστορικού συλλόγου στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ θα αποτελέσει μια ιδανική ευκαιρία εξάσκησης για τους σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας.

Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, στο πλαίσιο της συνεργασίας αναλαμβάνει το πρόγραμμα σίτισης παικτών, με παρασκευή γευμάτων από τους μάγειρες και αρτοζαχαροπλάστες σε καθημερινή βάση.

Πρόκειται, για μία ακόμα συνεργασία με στόχο την παροχή βιωματικής εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου και σημαντικών εμπειριών στους σπουδαστές.

Η «Μεγάλη Κυρία της Πελοποννήσου», όπως αποκαλείται η ομάδα της Παναχαϊκής, ιδρύθηκε το 1891. Στη μακρόχρονη ιστορία της έχει συμμετάσχει σε πρωταθλήματα της Α’, Β’ και Γ’ εθνικής κατηγορίας, όπως και της Super League 2, στην οποία θα αγωνίζεται φέτος.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλωσορίζει τη νέα, δυναμική συνεργασία με το ιστορικό σωματείο και προσβλέπει σε μια σχέση διαρκή και ισχυρή, στο δρόμο των επιτυχιών!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ