Η Ελένη Φιλίνη στο Elysian Luxury Hotel & Spa στην Καλαμάτα το Σάββατο 3/10

Η POINT BLANK PRODUCTIONS παρουσιάζει… την μοναδική ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΝΗ σε μια φοβερή μουσικοχορευτική εμφάνιση στο Elysian Luxury Hotel & Spa στην Καλαμάτα το Σάββατο 3 Οκτωβρίου. 

Ότι κι εάν πει κανείς για την Ελένη Φιλίνη είναι λίγο… Αναφερόμαστε σε μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες ηθοποιούς με μεσογειακό ταπεραμέντο και ομορφιά…

Οι περισσότεροι από εμάς τη γνωρίσαμε μέσα από τις κινηματογραφικές ταινίες των Δαλιανίδη, Καραγιάννη, Καπώνη κι άλλων σκηνοθετών… Με υπέροχη κορμοστασιά, ελέω χορού από μικρή, αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί φαντασίωση όλων όσων ακόμα νιώθουν έφηβοι.

Η Ελένη στη μουσική αυτή παράσταση, στους κήπους του ELYSIAN LUXURY HOTEL & SPA, θα ταξιδέψει το κοινό με τα τραγούδια της και θα μας μεταφέρει πίσω στον χρόνο, σε μέρες πιο ανέμελες και γειτονιές πολύ μικρότερες.  H παράσταση της πρόκειται για ένα μουσικό μωσαϊκό με κινηματογραφικά τραγούδια αλλά και τραγούδια από Χατζηδάκι, Μακρόπουλο, Πλέσσα και Κατσαρό.  Πρόκειται για μια βραδιά που μας υπόσχεται πολύ κέφι, χορό και τραγούδι. Η Ελένη Φιλίνη άλλωστε είναι μια ηθοποιός με πολύ καλή φωνή και μια άψογη παρουσία!

Σάββατο 3 Οκτωβρίου η Ελένη Φιλίνη στο Elysian Luxury Hotel & Spa στην Καλαμάτα.

Ώρα Έναρξης 21.30

Μαζί της:

-πιάνο-επιμέλεια ο Χρήστος Κουμούσης  και

-κιθάρα, μπουζούκι, τραγούδι, ο Ηλίας Αλειφτήρας. 

Περιμένουμε λοιπόν να μας εντυπωσιάσει!

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ