Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Οι Άγριες Μέλισσες ήταν δώρο για μένα

Η πρωταγωνίστρια του χθεσινού επεισοδίου στις Άγριες Μέλισσες ήταν αναμφίβολα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η Θεοδοσία, ο ρόλος της στη σειρά δολοφονήθηκε χθες ολοκληρώνοντας την παρουσία της, μέσα από μια μεγαλειώδη σκηνή.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε για την τελευταία της σκηνή στις Αγριες Μέλισσες.

“Συγκινήθηκα αρκετά χθες που το είδα, κατάλαβα ότι τελείωσε αυτό το ταξίδι. Κλαίγαμε στ’ αλήθεια με τον Λάμπρο, ήταν πολύ φορτισμένη μέρα. Ήμασταν συναισθηματικά πολύ φορτισμένοι και οι δύο. Βγήκε με την πρώτη, δεν την κάναμε πολλές φορές τη λήψη. Ήταν σινεμά εκείνη την ημέρα για μένα.

Όταν τελείωσαν τα γυρίσματα δεν στεναχωριόμουν τόσο. Χθες που είδα το επεισόδιο… νομίζω χτες το συνειδητοποίησα ότι τελείωσε. Γίναμε οικογένεια με αυτά τα παιδιά. Είναι λίγο στενάχωρο”, ανέφερε συγκινημένη.

Ακόμα τόνισε ότι οι Άγριες Μέλισσες ήταν ένα δώρο για εκείνη.

Όταν ξεκίνησε να προβάλλεται η σειρά και έγινε γνωστή, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είχε μιλήσει για τη μητέρα της που έχασε στα 16 της και είχε εξομολογηθεί ότι έχει βρεθεί να ψάχνει στο σπίτι της 2 ευρώ για να πάρει κάτι να φάει:

“Το “Χειλά” είναι του μπαμπά, το “Φαμέλη” της μαμάς, που την έχω χάσει και το χρησιμοποιώ για συναισθηματικούς λόγους. Την έχασα στα 16 μου, ήταν πολύ δύσκολο”.

“Έχω δουλέψει και ως σερβιτόρα και σκάλες θα πάω να καθαρίσω. Είναι δουλειά. Δεν έχω τέτοια θέματα. Και τώρα θα το έκανα αν δεν είχα δουλειά και λεφτά. Έχω βρεθεί να ψάχνω στο σπίτι μου να βρω δυο ευρώ για να φάω.

Τα έχω ζήσει αυτά. Όταν έκανα το “Ουζερί Τσιτσάνης” υπήρχαν φορές που πήγαινα στο γύρισμα για να φάω από το μπουφέ, δεν είχα λεφτά να φάω… Το μικρότερο μεροκάματο που έχω βγάλει από το θέατρο είναι 36 ευρώ για τέσσερις μήνες” ανέφερε χαρακτηριστικά.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ