Χανιά: Σε εξέλιξη έρευνες για τον στραγγαλισμό ηλικιωμένης μέσα στο σπίτι της

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που στραγγάλισαν μια 79χρονη γυναίκα, μέσα στο σπίτι της, στο Πασακάκι Χανίων.

Οι έρευνες των αρχών για την διαλεύκανση της υπόθεσης, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με την σήμανση να παίρνει αποτυπώματα καθώς και άλλα στοιχεία από τον χώρο όπου βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, από το σπίτι της γυναίκας λείπουν αντικείμενα, γεγονός που παραπέμπει σε ληστεία, με τις αρχές να ερευνούν και αυτό το ενδεχόμενο, ενώ υπάρχουν επίσης πληροφορίες που αναφέρουν ότι έχουν προσαχθεί οι αλλοδαποί που έμεναν πάνω από το σπίτι της.

Σε κάθε περίπτωση η νέα δολοφονία, με θύμα μία ηλικιωμένη γυναίκα, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης.

Όπως έχει ήδη αναφέρει το cretapost, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ με την  79χρονη γυναίκα, να εντοπίζεται νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Πασακάκι Χανίων.

Συγγενείς της άτυχης ηλικιωμένης αναζητούσαν τόσο την ίδια, όσο και τον 80χρονο σύντροφό της, και δεν την έβρισκαν. Το αποτέλεσμα ήταν να κινητοποιηθούν και να φτάσουν στο σπίτι με έναν κλειδαρά για να δουν τι συμβαίνει.

Όταν άνοιξε η πόρτα αντίκρισαν το άψυχο σώμα της και ειδοποίησαν τις αρχές. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία αλλά και ιατροδικαστής ενώ από την πρώτη αυτοψία φάνηκε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα, ο θάνατος της άτυχης ηλικιωμένης προήλθε από ασφυξία καθώς φαίνεται πως στραγγαλίστηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 80χρονος αναζητείται από τις αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει κάποια σχέση με την υπόθεση.

πηγή: cretapost.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ