Φαλίρισα, έφαγα όλα μου τα χρήματα και έχω μείνει αδέκαρος

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον 90,6 ΑΡΤ FM παραχώρησε ο Νίκος Μουρατίδης μιλώντας μεταξύ άλλων για την πανδημία του κορωνοϊού, την τηλεόραση των… ριάλιτι αλλά και τη σημερινή οικονομική του κατάσταση.

«Είμαι όπως όλοι μας. Λίγο αμήχανα, λίγο φοβισμένα. Αλλά έχω αποφασίσει να του κάνω δύσκολη τη ζωή του Κορονοϊού. Προσέχω πάρα πολύ! Περνάω πολύ χρόνο μόνος στο σπίτι, βγαίνω μόνο όταν υπάρχει λόγος. Διαβάζω, γράφω, έχω το μπλογκ μου που ανεβάζω άρθρα και λειτουργεί για εμένα σαν ψυχοθεραπεία!» ανέφερε, τονίζοντας ότι η τηλεόραση είναι κάτι που δεν του λείπει!

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος του ραδιοφώνου. Έκανα πάρα πολλά χρόνια ραδιόφωνο. Στην τηλεόραση δεν δούλευα έχοντας δικιά μου εκπομπή. Δούλευα σε εκπομπές μουσικές, είκοσι επεισόδια και μετά άντε πάλι την επόμενη χρονιά! Δεν πληρωνόμουν με τον μήνα. Δούλευα στην τηλεόραση και έκανα τον κριτή σε ένα τάλεντ σόου. Πληρωνόμουν και έφευγα. Δεν είμαι άνθρωπος την τηλεόρασης. Είμαι άνθρωπος του ραδιοφώνου! Όχι δεν μου λείπει τίποτα από την τηλεόραση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω μάθει στη ζωή μου να δουλεύω πολύ!

Δηλαδή έκανα δυο και τρεις δουλειές συγχρόνως σε όλη μου τη ζωή. Όταν έγινε η οικονομική κρίση…

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ