Τραγωδία στην Ταϊλάνδη: Τρένο συγκρούστηκε με λεωφορείο – Τουλάχιστον 17 νεκροί

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 12 τραυματίστηκαν όταν ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με τρένο στην Ταϊλάνδη, σύμφωνα με ενημέρωση από τους αρμοδίους. 

Οι περίπου 65 επιβαίνοντες στο λεωφορείο πήγαιναν για προσκύνημα σε ναό στην επαρχία Τσατσοενγκσάο, για μία τελετή που σηματοδοτούσε το τέλος της βουδιστικής εορταστικής περιόδου Το δυστύχημα συνέβη δύο ώρες ανατολικά από την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της περιφέρειας είπε ότι “ο απολογισμός μέχρι στιγμής είναι 17 νεκροί” και πρόσθεσε ότι η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 8 το πρωί τοπική ώρα. Ο κυβερνήτης της επαρχίας είπε στους ρεπόρτερ ότι περίπου 29 άνθρωποι είχαν τραυματιστεί.

Οι εικόνες που έρχονται από το σημείο της τραγωδίας είναι συγκλονιστικές με τους διασώστες να παλεύουν μέσα στα διαλυμένα μέταλλα και τη σκόνη να ανασύρουν επιζώντες ή πτώματα, ενώ τα πράγματα των επιβατών είναι διασκορπισμένα.

Το λεωφορείο πήγε να διασχίσει τις σιδηροδρομικές γραμμές και επειδή έβρεχε καταρρακτωδώς, μάλλον, δεν είδε το τρένο, σύμφωνα με τον επικεφαλής της περιφερειακής αστυνομίας.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ