Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της οικογένειας του τέως δημάρχου Πάρου που πέθανε από κορονοϊό

Συγκλονίζει το μήνυμα της οικογένειας του Χρήστου Βλαχογιάννη, ο οποίος νικήθηκε από τον κορονοϊό. Ο τέως δήμαρχος Πάρου είχε προσβληθεί από τον ιό στις αρχές Οκτωβρίου, όταν μετέβη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Διάβα Τρικάλων, προκειμένου να επισκεφτεί την άρρωστη ηλικιωμένη μητέρα του, η οποία τελικά απεβίωσε.

Έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε επί τρεις σχεδόν εβδομάδες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, τελικά ο Χρήστος Βλαχογιάννης εξέπνευσε.

Το μήνυμα της οικογένειας

“Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους θερμά για το θερμό ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή σας όλο αυτό το διάστημα νοσηλείας του πολυαγαπημένου μας ανθρώπου Χρήστου Βλαχογιάννη. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της Εντατικής Μονάδας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λαρίσης για την αμέριστη ιατρική τους φροντίδα και την καθημερινή ενημέρωση που μας παρείχαν.

Δυστυχώς η πανδημία του κορονοϊού που μαστίζει την υφήλιο νίκησε και εμάς στερώντας μας τον δικό μας άνθρωπο ο οποίος έφυγε αγκαλιασμένος από την αγάπη την δική μας, την δική σας και όλων όσων τον γνώρισαν.

Θερμή παράκλησή μας είναι η εξόδιος ακολουθία να πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο. Γνωρίζουμε πως πολλοί τον αγαπήσατε και πολλοί ήδη εκφράσατε τη διάθεση ή την απόφασή σας να παραστείτε. Μας συγκινείτε κι ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη σας, αλλά θα σας παρακαλούσαμε να το αποφύγουμε για την προστασία όλων μας, κάτι που θα επιθυμούσε κι ο ίδιος, λόγω των ειδικών συνθηκών του κορονοϊού. Θα βρεθούμε σε καλύτερες συνθήκες για να μπορέσουμε ν’ αγκαλιαστούμε και να μοιραστούμε τη θλίψη μας. Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συμπαράστασή σας”.

Πηγή: parianostypos.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ