Η Έφη Σαρρή για το J2US: Δεν θέλω να με κρίνει κανείς, εγώ είμαι η δασκάλα

Στο Happy Day μίλησε, το πρωί της Δευτέρας, η Έφη Σαρρή με διάθεση να βάλει στη θέση τους όλα όσα ακούστηκαν μετά την συμμετοχή της στην πρεμιέρα του J2US.

«Δεν ισχύει ότι μου έγινε επίπληξη για ανάρμοστη συμπεριφορά. Δεν έγινε απολύτως τίποτα» σημείωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, ενώ πρόσθεσε πως «με διακρίνει, νομίζω, αυτή η διαχυτικότητα».

Έτσι, στο σχετικό ρεπορτάζ που παρουσίασε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η Έφη Σαρρή τόνισε πως «καλό θα είναι, λοιπόν, κάποιος αν κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις να τις υποστηρίζει με κάποιο τρόπο. Γιατί ο καθένας μπορεί αν πει ότι θέλει. Τον πιστεύουμε; Όχι»!

Όταν, δε, η δημοσιογράφος του Happy Day ρώτησε την τραγουδίστρια εάν οι παίκτες έχουν κάποιο παράπονο μαζί της, εκείνη απάντηση με νόημα «θέλετε να τους ρωτήσετε; Τους δέρνω, τους χτυπάω, τους μαλώνω… Δεν ξέρω…».

Δεν ξέρω τι έγινε με την Δέσποινα Βανδή! Δεν βλέπετε; Που είχα αναφέρει πως δεν θέλω να μου κάνει κριτική; Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχα πει γιατί κάνω πολλές δηλώσεις. Αν, όμως, το είχα αναφέρει ναι δεν θα ήθελα, όχι από την κυρία Βανδή αλλά γενικώς, γιατί εγώ δεν κρίνομαι. Εγώ είμαι η δασκάλα»

δείτε το βίντεο στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ