«Ειλικρινά»: Η Πέγκυ Ζήνα αποκαλύπτει το video clip για το νέο τραγούδι της

Η Πέγκυ Ζήνα φέρνει στις οθόνες μας το «Ειλικρινά».

Η Πέγκυ Ζήνα αποκαλύπτει το video clip για το νέο τραγούδι της με τίτλο «Ειλικρινά».

Με την επιτυχία «Μέσα Μου Κάτι Έγινε», ένα τραγούδι που βρήκε το δικό του χώρο στις προτιμήσεις των ραδιοφώνων και παρέμεινε επί έξι σχεδόν συνεχόμενους μήνες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα επιστρέφει με μια ακόμα πρόταση που θα αγαπηθεί.

Η Πέγκυ Ζήνα, έχοντας ταυτίσει το όνομά της με αψεγάδιαστες ερμηνείες που την έχουν καθιερώσει σε μια από τις πιο σημαντικές λαϊκές τραγουδίστριες της γενιάς της, δίνει συνέχεια στο στιβαρό λαϊκό προφίλ χωρίς παρεκκλίσεις που έχει χτίσει κατά μήκος της πολυετούς καριέρας της στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Το «Ειλικρινά» είναι μια δυναμική μπαλάντα που αποκτά χαρακτήρα μέσα από το προσωπικό ύφος της Πέγκυς Ζήνα.

Τους στίχους του τραγουδιού έχει γράψει ο έμπειρος Βασίλης Γιαννόπουλος, ο οποίος έχει βάλει την υπογραφή του σε κορυφαίες επιτυχίες της τραγουδίστριας που έχουν αφήσει το δικό τους ίχνος, ενώ η μουσική είναι μια δημιουργία του Γιάννη Φρασέρη.

Αφού ήταν διαθέσιμο τις προηγούμενες ημέρες στο Spotify, το «Ειλικρινά» έρχεται στις οθόνες μας με ένα video clip σε vintage αλλά και μοντέρνα αισθητική, που γυρίστηκε σε ένα Art Deco διατηρητέο σπίτι του 1924 στο κέντρο της Αθήνας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

«Ειλικρινά, δε θα υπάρχω πια για σένα πουθενά, στα περασμένα το μυαλό σου θα γυρνά, εμένα θα ζητάς ξανά, ειλικρινά…», τραγουδά η Πέγκυ Ζήνα.

Το νέο τραγούδι της Πέγκυς Ζήνα κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Πηγή : hit-channel.com

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ