Αγρίνιο: Συνελήφθη ο άνδρας που τραυμάτισε με μαχαίρι μια γυναίκα και την ανήλικη κόρη της

Ένας άνδρας συνελήφθη σήμερα στο Αγρίνιο, διότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, τραυμάτισε με μαχαίρι μια γυναίκα και την ανήλικη κόρη της, μέσα στο σπίτι του.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας την στιγμή που ήταν στο σπίτι του με την σύζυγό του, τα παιδιά του και τρεις ακόμη γυναίκες (δύο ενήλικες και μια ανήλικη), γνωστές της συζύγου του, επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε την μια από τις γυναίκες και την 16χρονη κόρη της.

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της ‘Αμεσης Δράσης Αγρινίου, εντόπισαν και συνέλαβαν τον άνδρα, ενώ βρήκαν στην κατοχή του ένα μαχαίρι με ίχνη αίματος.

Παράλληλα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του άνδρα, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο σπαθιά και δύο πτυσσόμενα μαχαίρια.

Στο μεταξύ, η γυναίκα και η ανήλικη κόρη της που τραυματίστηκαν, διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και νοσηλεύονται.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ