Αγγελική: Τι θα δούμε σήμερα και αύριο: Η Αγγελική μαθαίνει τα σκοτεινά σχέδια του Παύλου

Αγγελική Επεισόδιο 10, Επεισόδιο 11. Η Αγγελική μαθαίνει τα σκοτεινά σχέδια του Παύλου για την επιχείρηση, ενώ ο Μιχάλης ξαφνιάζει την Αγγελική όταν της ζητάει να παρατήσει την εκδίκησή της.

Αγγελική Επεισόδιο 10

Η βραδιά του Μιχάλη και της Αγγελικής στο ξενοδοχείο παίρνει μια διαφορετική τροπή, ενώ την ίδια στιγμή η Κατερίνα στο σπίτι μιλάει στον Δημήτρη για την εγκυμοσύνη της. Ο Παύλος λογομαχεί με τον Χάρη και η Σοφία του ξεκαθαρίζει ότι χωρίζουν οριστικά. Αυτό οδηγεί τον Παύλο να μπλοκάρει τους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν από κοινού ώστε να την εξαναγκάσει να γυρίσει σ’ αυτόν. Η Αθηνά βλέπει την κατάστασή της να επιδεινώνεται και Στέφανος και ο Δημήτρης αρχίζουν να υποψιάζονται ότι η μητέρα τους δεν τους λέει την αλήθεια για την υγεία της. Η μεγάλη επένδυση και η συνεργασία της οικογένειας με τον πατέρα της Τζένης δείχνει να προχωράει,  με τον Παύλο να οργανώνει την παγίδα που έχει στήσει στον Στέφανο. Η Κατερίνα επιμένει να μάθει την αλήθεια για την σχέση του Μιχάλη με την Αγγελική.

Αγγελική Επεισόδιο 11

O Στέφανος «πέφτει» πάνω στον Παύλο, τη Τζένη και την Αγγελική έξω από το σπίτι και ζητάει εξηγήσεις. Ενώ το «παράνομο ζευγάρι» επιχειρεί να βρει μια δικαιολογία,  η Αγγελική, προς έκπληξή του Παύλου και της Τζένη,  τους καλύπτει. Αργότερα, όμως, η Τζένη επιμένει να πιστεύει ότι αυτή τους παγίδεψε. Ο Δημήτρης ανακαλύπτει το μυστικό της μητέρας του και ξεσπάει στην Αγγελική που δεν του είπε τίποτα τόσο καιρό. Η Δανάη κρυφακούει ένα καβγά της Τζένης και του Στέφανου και μαθαίνει έκπληκτη ένα μυστικό για τον πατέρα της που αγνοούσε. Η Ιωάννα προτρέπει την Σοφία να βγει με τον Χάρη, ενώ ο Παύλος παρακολουθεί την εξέλιξη της συμφωνίας με τον Χανδρινό, σχεδιάζοντας να εκτοπίσει τον Στέφανο από την διοίκηση. Η Αγγελική μαθαίνει τα σκοτεινά σχέδια του Παύλου για την επιχείρηση, ενώ ο Μιχάλης ξαφνιάζει την Αγγελική όταν της ζητάει να παρατήσει την εκδίκησή της

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ