Άνιστον: Ρώτησα τον Μπραντ αν με απάτησε με τη Τζόλι και το αρνήθηκε. Επέλεξα να τον πιστέψω

H Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ παντρεύτηκαν με μία φαντασμαγορική τελετή στο Μαλιμπού και, παρά το γεγονός ότι έδειχναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, χώρισαν λίγα χρόνια μετα, ολοκληρώνοντας τη σχέση τους με ένα πολύκροτο διαζύγιο στο οποίο μάλιστα φαίνεται πως υπήρξε και τρίτο πρόσωπο.

Η είδηση αυτού του διάσημου χωρισμού, όπως όλοι πλέον ξέρουν, «έσκασε» λίγο μόλις καιρό μετά τη γνωριμία του Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί στα γυρίσματα της ταινίας «Mr & Mrs Smith» και τότε όλα τα αμερικανικά ταμπλοίντ έκαναν λόγο για ένα φλογερό, παράνομο ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές.

Τότε η Τζένιφερ Άνιστον είχε επιλέξει να κρατήσει το στόμα της κλειστό και να μη σχολιάσει απολύτως τίποτα, αλλά πλέον παραδέχεται ανοικτά πόσο πολύ της είχε κοστίσει ο χωρισμός της από τον πρώην σύζυγό της.

Όπως λέει η ίδια η Άνιστον το σημείο στο οποίο αληθινά σοκαρίστηκε με την εξέλιξη αυτής της ιστορίας ήταν όταν πρωτοείδε κοινές φωτογραφίες του πρών συντρόφου του με τη νέα αγαπημένη του. «Ο κόσμος σοκαρίστηκε και εγώ σοκαρίστηκα επίσης», είπε η Άνιστον.

Όσο ήταν ακόμα παντρεμένοι, οι φήμες ότι την είχε απατήσει με τη Τζολί, την οποία είχε ερωτευτεί κατά τη διάρκεια της ταινίας Mr & Mrs Smith, είχαν αρχίσει να διαδίδονται ωστόσο η Τζένιφερ δεν πίστευε ότι ο Πιτ θα μπορούσε να την έχει απατήσει.

Τότε, Άνιστον και Πιτ συζήτησαν για τις φήμες που κυκλοφορούσαν για τον ίδιο και τη Τζολί αλλά εκείνος το αρνήθηκε.

«Αυτό που μου είπε τότε ήταν αλήθεια από όσο ήξερα. Επέλεξα να πιστέψω τον άντρα μου», είπε η Άνιστον. «Σε αυτή τη φάση, δεν θα μου έκανε εντύπωση τίποτα, αλλά προτίμησα να τον πιστέψω», είχε πει η Άνιστον.

Από την πλευρά της και η Αντζελίνα Τζολί αρνήθηκε ότι σύναψε σχέσεις με τον Μπραντ Πιτ ενώ εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον. «Το να κάνω σχέση με έναν παντρεμένο άνδρα, όταν ο πατέρας μου απάτησε τη μητέρα μου, είναι κάτι που δεν θα μπορούσα να συγχωρήσω», είπε τότε η Τζολί. «Δεν θα μπορούσα να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη αν το έκανα».

Η στιγμή, όμως, που η Τζένιφερ Άνιστον λυπήθηκε πολύ, ήταν όταν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί πόζαραν μαζί στο W Magazine ως οικογένεια, σε ένα editorial 60 σελίδων.

Πρόσφατα, η Άνιστον παραδέχτηκε ότι αυτό ήταν επιλογή του Πιτ. Ετσι κι αλλιώς τότε οι δυο τους είχαν πλέον χωρίσει οριστικά. Ωστόσο, αυτή η κίνηση του Πιτ να εμφανιστεί τόσο σύντομα με τη νέα αγαπημένη του ήταν έλλειψη τακτ και σεβασμού προς την πρώην σύζυγό του. Και αυτό την πλήγωσε βαθιά.

Πηγή: womantoc.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ