Άγριες Μέλισσες: Έτσι θα μειώσει την ποινή της η Ελένη

Στην εκπομπή του Open Ευτυχείτε σχολιάστηκαν οι καταιγιστικές εξελίξεις στην πλοκή και τη συνέχεια της σειράς Άγριες Μέλισσες, η οποία επικεντρώνεται αυτή την εβδομάδα στην καταδίκη της Ελένης για τη δολοφονία του Σέργιου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, αυτή την εβδομάδα η Θεοδοσία επισκέπτεται την Ελένη για να ζητήσει συγχώρεση, η Λενιώ μπαίνει στην αίθουσα του δικαστηρίου έτοιμη να αντιμετωπίσει τη μοίρα της και θα καταδικαστεί ισόβια, ενώ ο Μιλτιάδης αποφασίζει να αποδώσει μόνος του δικαιοσύνη με τον Δούκα να αυτοεξορίζεται για να γλιτώσει την φυλακή.

Ο Δούκας στις «Άγριες Μέλισσες» θα πληρώσει για όσα έχει κάνει και η Λενιώ – σύμφωνα με το ρεπορτάζ – θα καταδικαστεί ισόβια, αλλά θα σώσει μια κόρη Υπουργού – με αποτέλεσμα να πάρει χάρη και τα ισόβια να γίνουν 5 χρόνια. Η Μυρσίνη θα πληρώσει ακριβά την απιστία της με τον Κυπραίο και ο γάμος με τον Δούκα θα κλονιστεί συθέμελα.    

Αναφορικά με το «τέλος» των Μελισσών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η σεναριογράφος της σειράς βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετέχει σε τηλεοπτικό πρότζεκτ άλλου καναλιού, συνεπώς οι «Άγριες Μέλισσες» – όπως όλα δείχνουν – δεν θα συνεχιστούν για 3η σεζόν.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ