Σοκάρουν οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Νέος θάνατος

Σοκαριστικές φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», καθώς οι πρωταγωνιστές θα βυθιστούν σε βαρύ πένθος, όταν πεθάνει ξαφνικά, ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς.

Η Φωτεινή με τη βοήθεια του Γκούμα προσπαθούν να μεταφέρουν την Ελένη σε άλλη φυλακή. Ετσι βάζουν το σχέδιό τους σε εφαρμογή. Ο Γκούμας, ανώνυμα, καλεί τον Λάμπρο και τον ενημερώνει με γρίφους για τα όσα ζει η Ελένη στα χέρια του Βόσκαρη, αλλά και τη σχέση του με τους Σεβαστούς. Ο Λάμπρος ρωτάει επίμονα να μάθει ποιος είναι, αλλά η γραμμή κλείνει! Εκείνος αναστατώνεται με όσα άκουσε και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να συναντήσει τον Βόσκαρη.

Ομως η συνάντηση αυτή δεν καταλήγει κάπου, με τον Λάμπρο να μην παίρνει τις απαντήσεις που θέλει, αλλά και τον Βόσκαρη να «παίζει» μαζί του. Ο δάσκαλος προσπαθεί με άλλους τρόπους να μάθει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Μάνος Βόσκαρης και ποια η σχέση του με τους Σεβαστούς. Παράλληλα, επισκέπτεται την Ελένη στη φυλακή και χωρίς να της αφήνει άλλα περιθώρια, απαιτεί να μάθει όλα όσα της συμβαίνουν.

Εκείνη μαζεύει όσο κουράγιο της απέμεινε και του εξιστορεί τα βασανιστήρια του Βόσκαρη (αποφεύγοντας να του πει για τον βιασμό και την εγκυμοσύνη της) αλλά και ότι είχε δει τη Μυρσίνη στις φυλακές. Ωστόσο …

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ