Τουρνουά Beach Tennis στα γήπεδα Kalamata Beachvolley το Σαββατοκύριακο 12-13/9

Τουρνουά Beach Tennis θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα του Kalamata Beachvolley αυτό το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου .
Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι το πρώτο που πραγματοποιείται για να φέρει το κοινό πιο κοντά σε ένα άθλημα, άκρως ενδιαφέρον, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και συνεχώς κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις τόσο του κοινού όσο και των αθλητών.

Όσοι λοιπόν αγαπούν αυτό το άθλημα θα έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή και να αγωνιστούν Τουρνουά Beach Tennis το 2ήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ΚBV, Ναυαρίνου 223 στην παραλία της Καλαμάτας.

Τηλέφωνο για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής 6936708461

Σου αρέσει να παίζεις κάτω από τον ήλιο συνδυάζοντας άσκηση και διασκέδαση? Τότε μάλλον θα λατρέψεις το πιο συναρπαστικό άθλημα του καλοκαιριού, το Beachvolley, όσο το λατρεύουν και οι άνθρωποι στο Kalamata Beachvolley – KBV στην παραλιακή οδό της Καλαμάτας.
Θα ήθελες να δοκιμάσεις αυτή την εμπειρία μόνος σου ή και με τη παρέα σου? Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έρθεις στις νέες εγκαταστάσεις του ΚΒV στη παραλία της Καλαμάτας, Ναυαρίνου 223 (στο χώρο του beach bar Ammos) και να προπονηθείς στις αθλητικές εγκαταστάσεις Beach Volley, ή να απολαύσεις τον καφέ σου στο καφέ & Εστιατόριο. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ του ΚΒV : Η εξάπλωση του beachvolley καθώς και η βελτίωση των ικανοτήτων των αθλούμενων, χωρίς να σταματήσει η διασκέδαση κάτω από τον ήλιο ή και τα αστέρια…
ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ:
1) 2 περιφραγμένα γήπεδα ολυμπιακών διαστάσεων και προδιαγραφών.
2) Τόνους λευκής χαλαζιακής άμμου. Πρόκειται για το είδος της άμμου που χρησιμοποιείται αποκλειστικά στους Ολυμπιακούς αγώνες. Είναι καθαρή, λευκή, χωρίς ίχνος πέτρας και σκουπιδιών, με τέτοιο βάθος (40cm) που αποκλείεται κάθε περίπτωση τραυματισμού. Δεν καίγεται όσο υψηλή και να είναι η θερμοκρασία, δεν πετρώνει με τη βροχή, δεν λερώνει το σώμα και είναι μαλακή.
3) Προβολείς για ανεξάντλητη νυχτερινή διασκέδαση, για τους πιο βραδινούς τύπους.
4) Επαγγελματικές μπάλες Wilson και Micasa.
5) Αποδυτήρια.
6) Παροχές χώρου beachbar με καφέ, φαγητό, ποτό και σαφώς βουτιά στην βραβευμένη με γαλάζια σημαία ακτή του Μεσσηνιακού μας κόλπου.
7) Διοργάνωση τουρνουά beachvolley με πολλά και πλούσια δώρα στους νικητές μας, κάθε σαββατοκύριακο.
Και αν δεν γνωρίζεις  το beachvolley, η Kalamata Beachvolley – KBV μπορεί να αναλάβει τη γνωριμία σου με το άθλημα από κορυφαίους αθλητές του Beachvolley, τους πανελλήνιους πρωταθλητές Γιώργο Κουλιέρη και Μάνο Ξενάκη, οι οποίοι είναι σίγουρο πως θα μοιραστούν μαζί σου πολλά «μυστικά» του αγαπημένου αθλήματος.
ΚΒV Kalamata Beachvolley Ναυαρίνου 223, Καλαμάτα
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Γιώργος: 693-6708461
Μάνος: 694-4504721 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ