Το Peugeot 3008 στην κορυφή της προτίμησης των εταιριών

Για το διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2020, το κορυφαίο SUV Peugeot 3008 εκτοξεύθηκε στην πρώτη θέση των εταιρικών πωλήσεων ανεξαρτήτως κατηγορίας, καταγράφοντας με απτό τρόπο την σαφή προτίμηση των εταιρειών για την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά που συνετέλεσαν σε αυτή την απόλυτη πρωτιά που έχει επιτύχει το Peugeot 3008 είναι μεταξύ άλλων, το κόστος χρήσης, η τιμή απόκτησης, η αξία μεταπώλησης, το κόστος ασφάλισης καθώς και οι επιδόσεις. Επιλέον, το εν λόγω μοντέλο ξεχωρίζει για την μοναδική κομψή σχεδίασή του, την τεχνολογική πρωτοπορία, τους βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου αλλά και την άνεση στην οδήγηση λόγω εξελιγμένης συνδεσιμότητας.

Στο κλείσιμο του οκταμήνου, το Peugeot 3008 έχει ταξινομήσει 651 μονάδες στο εταιρικό κανάλι πωλήσεων, ενώ με την έλευση των νέων Plug-In Υβριδικών εκδόσεων που επωφελούνται από μηδενικό εταιρικό φόρο για τους χρήστες τους, η εξαιρετική εμπορική πορεία του μοντέλου αναμένεται να συνεχιστεί.

To βραβευμένο Peugeot 3008 , όπως και όλα τα μοντέλα της Peugeot, μπορείς να τα βρεις στο κατάστημα Peugeot Κωνσταντίνος Κωνστάνταρος, αντιπρόσωπος Νομού Μεσσηνίας.

-Επισκέψου την επίσημη σελίδα της Peugeot Κωνσταντίνος Κωνστάνταρος 

-Ακολούθησε την στο Peugeot Κωνσταντίνος Κωνστάνταρος στο facebook για να ενημερώνεσαι για όλες τις νέες κυκλοφορίες της Peugeot

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ