Ο Πασχάλης παρουσιάζει το νέο τραγούδι «Ή Εσύ Ή Εγώ»

Μια δυναμική μπαλάντα ερμηνεύει ο Πασχάλης.

Ο Πασχάλης επανεμφανίζεται δισκογραφικά με το νέο τραγούδι «Ή Εσύ Ή Εγώ».

Η καριέρα του ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία με το συγκρότημα των Olympians, ενώ αργότερα ακολούθησε σόλο καριέρα.

Η παγκόσμια μουσική επανάσταση των Beatles και των Rolling Stones βρήκε τον Πασχάλη στην εφηβεία και δεν τον άφησε ανεπηρέαστο. Σε ηλικία 16 ετών χρόνια δημιούργησε το πρώτο του συγκρότημα, τους Drugstoremen, μετά τους Brahms και στα 18 τους Olympians.

Το 1977 συμμετείχε στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision μαζί με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Μαριάννα Τόλη και Μπέσσυ Αργυράκη, με τους οποίους κέρδισε την 5η θέση με το τραγούδι «Μάθημα Σολφέζ» του Γιώργου Χατζηνάσιου και της Σέβης Τηλιακού.

Συνθέτης και στιχουργός πολλών επιτυχιών, ο Πασχάλης έφερε την επανάσταση στη μοντέρνα ελληνική μουσική καθώς για πρώτη φορά τραγουδήθηκαν ελληνικοί στίχοι σε ποπ τραγούδι. Η απλότητα και η ανεπιτήδευτη ερμηνεία του Πασχάλη, έβαλε τις βάσεις για την εξέλιξη των ελληνικών στίχων στην ποπ και αργότερα στην ροκ μουσική.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του live album, ο Πασχάλης επιστρέφει με δυναμική μπαλάντα και καταθέτει μια εξαιρετική ερμηνεία που πρέπει να ακούσετε.

Οι στίχοι του τραγουδιού «Ή Εσύ Ή Εγώ» ανήκουν στον ίδιο τον Πασχάλη ενώ τη μουσική υπογράφει η κόρη του, Ζηνοβία Αρβανιτίδη.

Το single «Ή Εσύ Ή Εγώ» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή : hit-channel.com

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ