Ελένη Γερασιμίδου: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που γνώρισα ήταν ένας καλός μουσικός

Η ηθοποιός που επιστρέφει στην τηλεόραση από τη συχνότητα του Alpha με το αειθαλές Μην αρχίζεις τη μουρμούρα μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not για τις αμοιβές της, τα ριάλιτι και τα μελλοντικά σχέδιά της.

Η φιγούρα της Ελένης Γερασιμίδου είναι γνωστή στους περισσότερους Έλληνες από την τηλεοπτική σταδιοδρομία της, παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός δεν έλειψε στιγμή από το θέατρο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» ενόψει της νέας σεζόν, η ηθοποιός μίλησε για τις αμοιβές της στο παρελθόν -καλές αλλά ποτέ υπερβολικές-, την επιθεώρηση «Μένουμε… ταπί» που παρουσίασε το καλοκαίρι στην πραγματικά κουκλίστικη αυλή του Από Κοινού Θέατρο και την επιστροφή της στην τηλεόραση με το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» από τη συχνότητα του Alpha.

Για μια ακόμα σεζόν η ηθοποιός θα υποδυθεί την μητέρα του Ηλία (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), όποτε το απαιτεί το σενάριο, δηλαδή αραιά και που, μια και, όπως εξομολογήθηκε, δεν θέλει πια να δουλεύει από τις 6 το πρωί ως τις 2 το βράδυ.

Στην ερώτηση της εκπομπής, πώς κρίνει τα ριάλιτι, η Ελένη Γερασιμίδου δήλωσε ότι δεν την αφορούν και πως δεν θα έπρεπε να αφορούν και κανέναν. Όσο για την παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου στο «Big Brother», ακούστε πως την σχολιάζει.

Δείτε το βίντεο

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ