Γυναίκα διάσημου ποδοσφαιριστή και μητέρα 3 παιδιών πλήρωσε για να σκοτώσουν τον άνδρα της

Σοκ στην Τουρκία με την αποκάλυψη ότι η Γιαγκμούρ Ασίκ σχεδίαζε να δολοφονήσει τον σύζυγό της και διάσημο πρώην προδοσφαιριστή Εμρέ Ασίκ, προσφέροντας 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε πληρωμ΄νο δολοφόνο και ζητώντας του να αναζητήσει ένα ασφαλές μέρος για να θάψει τον σύζυγό της μετά το θάνατό του.

Ο Εμρέ Ασίκ που είχε αγωνιστεί και στις τρεις μεγάλες ομάδες της Κωνσταντινούπολης, τη Γαλατασαράι, τη Φενέρμπαχτσέ και τη Μπεσίκτας μπήκε στο στόχαστρο της γυναίκας του καθώς είχε μια παράνομη σχέση με έναν άλλον, τον Έρντι Σουνγκούρ και οι δύο τους θα κατηγορηθούν για «απόπειρα δολοφονίας».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που κατατέθηκε από τον εισαγγελέα της βορειοδυτικής επαρχίας Ντούζτσε, η Γιαγκμούρ Ασίκ ζήτησε αρχικά από τον Σουνγκούρ να σκοτώσει τον σύζυγό της. «Είχα μια σχέση με την Γιανγκμούρ. Σκέφτηκε να κληρονομήσει την περιουσία του μόνο μετά το θάνατο του Εμρέ Ασίκ. Μου ζήτησε να τον σκοτώσω, αλλά αρνήθηκα », είπε ο Σουνγκούρ στην κατάθεσή του προς τους εισαγγελείς.

Στη συνέχεια, αυτός προέτρεψε την μητέρα τριών παιδιών να πάει σε έναν επαγγελματία δολοφόνο που είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία τριών ανθρώπων.

Μάλιστα, η γυναίκα παρείχε ένα όπλο στον δολοφόνο και έψαξαν σε αγροτικές περιοχές για να βρουν ένα «ασφαλές μέρος» για να θάψουν τον πρώην ποδοσφαιριστή, αφού πρώτα ο δολοφόνος θα τον σκότωνε. Την τελευταία στιγμή, ο επαγγελματίας δολοφόνος παραιτήθηκε από το σχέδιο και τα είπε όλα στον πρώην ποδοσφαιριστή.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ