“Εκπτωτική Ημέρα 2020” το Σάββατο 29 Αυγούστου από τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας “Ο Ερμής” αναβάλλεται η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας 2020 για να μην υπάρξει συνωστισμός. Αντ’αυτής για την τόνωση της εμπορικής κίνησης της πόλης θα πραγματοποιηθεί Εκπτωτική Ημέρα το Σάββατο 29 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας λέει τα εξής:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας αναλαμβάνει δράσεις για την τόνωση της τοπικής αγοράς και των επιχειρήσεων της Καλαμάτας.

Φέτος η πανδημία Covid-19 μας έφερε αντιμέτωπους με μία δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση. Για τον λόγο αυτό και σκεπτόμενοι την δημόσια υγεία αποφασίσαμε, ακολουθώντας πάντα τις υποδείξεις των αρμόδιων φορέων, να αναβάλουμε την Λευκή Νύχτα προς αποφυγή συνωστισμού στα καταστήματα αλλά και στους δρόμους της πόλης μας.

Γνωρίζουμε όμως ότι η Λευκή Νύχτα αποτελούσε μία τόνωση για τα περισσότερα καταστήματα της πόλης μας και η ακύρωση της θα αποτελέσει ένα ακόμα πλήγμα για πολλές επιχειρήσεις.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας δεδομένης της κατάστασης και για να μην υπάρξουν φαινόμενα συνωστισμού πρότεινε για το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου 29/8 που παραδοσιακά γινόταν η Λευκή Νύχτα την Εκπτωτική Ημέρα 2020. Τα καταστήματα της πόλης μας για εκείνη την ημέρα θα έχουν την κορύφωση των εκπτώσεων τους από το πρωί μέχρι και το κλείσιμο τους το οποίο θα παραταθεί έως και τις 11 το βράδυ.

Με αυτόν τον τρόπο τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά για το καταναλωτικό κοινό από τις 9.00 το πρωί έως τις 11.00 το βράδυ και ο κόσμος δεν θα χρειάζεται να συνωστίζεται για να κάνει τις αγορές του.

Αγαπητοί συνάδελφοι εκμεταλλευτείτε την τελευταία ημέρα των Εκπτώσεων κάνοντας πραγματικά μεγάλες εκπτώσεις για να προσελκύσετε περισσότερο κόσμο στα καταστήματα σας.  

Παρακαλούμε να τηρήσετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κατά του Covid-19 όπως τα έχει θεσπίσει η Αρχή Πολιτικής Προστασίας.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ