Νέος μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από τον Έμφασις 91.8 & την 1η Μεσσηνιακή μπύρα NEMA Beer

Νέος μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από τον Έμφασις 91.8 και την πρώτη Μεσσηνιακή μπύρα NEMA Beer με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Μπύρας που είναι την Παρασκευή 7 Αυγούστου.

Ο Έμφασις 91,8 – Emfasis 91,8 λοιπόν σε συνεργασία με την πρώτη Μεσσηνιακή μπύρα NEMA Beer γιορτάζουν την Διεθνή Ημέρα Μπύρας  με πολλές μπύρες για σένα και τους φίλους σου και σου δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσεις και να κερδίσεις 24 μπύρες (ένα κιβώτιο δηλαδή…)

Για να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό έχεις τρεις τρόπους:

1)Τηλεφώνησε κάθε μέρα στο 27210-91704 και άφησε τα στοιχεία σου

2)Δήλωσε συμμετοχή διαδικτυακά στο facebook ακολουθώντας τα εξής βήματα:
*Kάνε LIKE στη σελίδα της NEMA Beer & στον Έμφασις 91,8 – Emfasis 91,8

* Άφησε το σχόλιο σου κάτω από το επίσημο post του διαγωνισμού που θα το βρεις καρφιτσωμένο στην σελίδα του Έμφασις 91.8 κάνοντας tag δυο φίλους/φίλες

* Κοινοποίησε τη δημοσίευση στο προφίλ σου

3)Δήλωσε συμμετοχή διαδικτυακά στο Ιnstagram ακολουθώντας τα εξής βήματα: 

*Ακολούθησε το @nemabeer και το @entermediagroup

*Άφησε το σχόλιο σου κάτω από το post του διαγωνισμού στο προφίλ του @entermediagroup στο Instagram κάνοντας mention δύο φίλους ή φίλες σου

*Κάνε Like στο post του διαγωνισμού

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Αυγούστου.

Καλή επιτυχία!!!

ΝΕΜΑ σημαίνει νεύμα στην τοπική μανιάτικη διάλεκτο. Από εκεί πήρε το όνομα της η μπύρα ΝΕΜΑ, η οποία μας κάνει νεύμα και μας προσκαλεί να την απολαύσουμε, να τη γνωρίσουμε και να ζήσουμε την εμπειρία της.

Στο ζυθοποιείο της Μεσσηνιακής Ζυθοποιίας – Mani Brewery που βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο στην Μεσσηνιακή Μάνη παρασκευάζεται η πρώτη Μεσσηνιακή μπύρα ΝΕΜΑ. Η ιστορία ξεκινά μόλις το 2018 με τους ιδρυτές Χρήστο Μεϊμετέα και Τάκη Καπετανέα να δημιουργούν το ζυθοποιείο και να συστήνουν την πρώτη μπύρα στους ντόπιους και τους επισκέπτες του τόπου μας. Με σκληρή δουλειά και αμέτρητες δοκιμές επεξεργάστηκαν προσωπικές συνταγές, προσαρμόζοντάς τις στην παραγωγή της μπύρας ΝΕΜΑ. Από τότε συνεχίζεται να παράγεται η ίδια φρέσκια, αφιλτράριστη και απαστερίωτη μπύρα.

Κατηγορίες Μπύρας ΝΕΜΑ 

1)Πρώτη από τις μπύρες Νέμα είναι η Summer Ale, μια αφροζύμωτη μπύρα, Φρουτώδης, με αρώματα και γεύση που θυμίζουν λεμόνι, βερίκοκο, ανανά, με γεμάτη γεύση και με ελαφριά πικράδα.

2)Ακολουθεί η blonde,  η ξανθιά ΝΕΜΑ , με χρώμα λαμπερό και χρυσό, ελαφριά, φρέσκια, αφιλτράριστη, απαστερίωτη με νερό Ταϋγέτου, βύνες Θράκης, η οποία έχει μια ελαφριά γεύση και είναι ιδανική Ιδανική για το ελληνικό καλοκαίρι!

3) Τρίτη στην σειρά η India Pale Ale , μια δυνατή μπύρα, με μια έκδηλη πικράδα, που αποτελεί το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της, φτιαγμένη από Αμερικάνικους λυκίσκους, Νερό Ταϋγέτου, Βύνες Θράκης και σπέσιαλ Βύνες. Μια μπύρα που πίνεται ευχάριστα όλες τις ώρες της ημέρας.

4)Και τέλος η Porter, η μαύρη μπύρα, με καβουρδισμένα αρώματα και απαλή, ψημένη γεύση. Μια μπύρα όπου τα αρώματα καφέ και σοκολάτας μπλέκονται με βύνες roasted barley και chocolate malt.

Στοιχεία επικοινωνίας 

Άγιος Νικόλαος, Δυτική Μάνη, 24024, Ελλάδα

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 27210 78038 κ 698 310 2173

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της ΝΕΜΑ 

Βρείτε την ΝΕΜΑ και στο Facebook 

Πλέον η μπύρα ΝΕΜΑ, η πρώτη Μεσσηνιακή μπύρα, κυκλοφορεί στην αγορά. Ζήτησε την όπου κι αν βρεθείς, απόλαυσε τις μοναδικές γεύσεις της σύμφωνα με το προσωπικό σου γούστο και στήριξε με αυτόν τον τρόπο τα προϊόντα του τόπου σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ