Τύλιξε με πλαστική μεμβράνη το αυτοκίνητό που του έκλεινε τη θέση πάρκινγκ

Ίσως σας έχει συμβεί κι εσάς. Να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος έχει παρκάρει με τρόπο που εμποδίζει να μπείτε στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας σας ή στη θέση στάθμευσης της πιλοτής σας.

Αυτό ακριβώς ζει εδώ και καιρό ο 49χρονος Tobe Bailey από το Kent της Αγγλίας. Τουλάχιστον τρεις φορές κάθε βδομάδα έβλεπε κάποιον άλλο, συχνά γείτονα να παρκάρει κλείνοντας τη θέση παρκαρίσματος που είχε χρυσοπληρώσει. 

Κι έφτασε μια μέρα που το ποτήρι ξεχείλισε. Και μάλιστα πρόσφατα ο Tobe Bailey είχε παραλάβει ένα μεγάλο ρολό με μαύρη πλαστική μεμβράνη που χρησιμοποιείται για συσκευασία εμπορευμάτων.

Έτσι τύλιξε το μπλε Corsa που έκλεινε τη δική του θέση και τη θέση της κόρης του, με την μαύρη μεμβράνη για να εκφράσει την αγανάκτησή του. Από το προηγούμενο απόγευμα του είχε αφήσει σημείωμα στο παρμπρίζ να απομαρκύνει το όχημά του. Σημείωμα που μάλλον αγνόησε η ιδιοκτήτρια του οχήματος.

Ο άνδρας που είναι πατέρας επτά παιδιών είπε: «Ζω σε έναν δρόμο με 26 σπίτια και 24 θέσεις στάθμευσης. Εγώ και η συζυγός μου ξοδέψαμε περίπου 2.000 λίρες, για να φτιάξουμε ένα συγκεκριμένο σημείο με γραμμές ώστε να μην παρκάρουν εκεί. Όμως εκείνοι συνέχιζαν να το κάνουν τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα».

‘Οταν εμφανίστηκε η ιδιοκτήτρια του οχήματος δεν παρεξηγήθηκε και γέλασε. Όπως αναφέρει ο Toby όχι μόνο του ζήτησε συγνώμη αλλά δεν παιδεύτηκε ιδιαίτερα να αφαιρέσει τη μεμβράνη από το αυτοκίνητό της. Και το σίγουρο είναι πως δεν θα ξαναπαρκάρει στη θέση του.

e-radio

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ