Στροφή 180 μοιρών για Χάρι-Μέγκαν: Προσπαθούν να χτίσουν γέφυρες με τη βασίλισσα

Να χτίσουν γέφυρες με τη βασίλισσα προσπαθούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν και ο τρόπος είναι να επαινούν τη βασίλισσα για την Κοινοπολιτεία, σύμφωνα με βασιλική πηγή που μίλησε στο Sunday People.

O 35χρονος πρίγκιπας φαίνεται πως έκανε στροφή στις δηλώσεις που είχε κάνει τον προηγούμενο μήνα εκθέτοντας τη γιαγιά του, λέγοντας ότι η ιστορία της Κοινοπολιτείας πρέπει να αναγνωριστεί ακόμη και αν είναι άβολη.

Το ζευγάρι προχώρησε σε διθυραμβικά σχόλια για τη γιαγιά του Χάρι επιμένοντας ότι είναι τιμή του να συνεχίζει την κληρονομιά της Ελισάβετ και πως η βασίλισσα έχει επιτύχει σε όσους στόχους έθεσε με την Κοινοπολιτεία.

Σύμφωνα με την πηγή, ο Χάρι και η Μέγκαν συνειδητοποίησαν ότι χρειάζονται τη βασιλική οικογένεια περισσότερο απ’ ό,τι τους χρειάζεται αυτή. Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι η βασίλισσα είναι πολύ προστατευτική με την Κοινοπολιτεία.

“Φαίνεται πως ο Χάρι και η Μέγκαν τελικά προσπαθούν να χτίσουν γέφυρες καθώς πιστεύω ότι παρά τη δημοτικότητά τους σε κάποια θέματα, τους κατέβηκε ότι αυτοί είναι που χρειάζονται τη βασιλική οικογένεια περισσότερο απ’ ό,τι τους χρειάζεται αυτή”.

Τον Ιούλιο ο Δούκας του Σάσεξ σε βίντεο που είχε στο πλευρό του τη Μέγκαν Μαρκλ, επιτέθηκε στη βρετανική μοναρχία για την πολιτική της στην Κοινοπολιτεία καλώντας τη να αναγνωρίσει το παρελθόν και να διορθώσει τα λάθη ενώ παραδέχθηκε ότι και αυτός είχε τη δική του ασυνείδητη προκατάληψη.

Στη διάρκεια εκείνης της συζήτησης μέσω βιντεοκλήσης η Μέγκαν είχε πει ότι είναι ώρα λογαριασμού όταν όλοι πρέπει να δουλέψουν για να διορθώσουν τα λάθη του παρελθόντος.

Ωστόσο, μέσα στην εβδομάδα η Μέγκαν καμάρωνε ότι είναι τιμή της να συνεχίζει την κληρονομιά της βασίλισσας και παράλληλα παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε για την Κοινοπολιτεία ώσπου έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας. Τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν μίλησαν με λατρεία για τη βασίλισσα στην οποία αναφέρθηκαν ως η γιαγιά τους, εβδομάδες μετά τη ρήξη με τη βασιλική οικογένεια αφού τους “έκραξαν” όλους στην αυτοβιογραφία τους “Finding Freedom”.

Μετά τη σύζυγό του και ο Χάρι επαίνεσε τη βασίλισσα που πέτυχε όλα όσα ήθελε όταν ανέβαλε την τεράστια ευθύνη της Κοινοπολιτείας.

Σχολιαστές είχαν αναφέρει ότι η βασίλισσα ενδέχεται να είχε βρει τις προηγούμενες δηλώσεις του Χάρι προσβλητικές καθώς ήταν μορφή κριτικής σε κάτι που εκείνη έχει αδυναμία περισσότερο απ’ όλα.

Πηγή: enikos.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ