Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συνεχίζεται ο Γολγοθάς για τον παρουσιαστή

Πολύ δύσκολες στιγμές περνά ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης που έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή του επειδή που αισθάνεται μετά το τελευταίο χειρουργείο είναι αφόρητοι.

Ήταν στα μέσα Ιουλίου όταν, σύμφωνα με την Espresso, o παρουσιαστής υπεβλήθη επί τρεισήμισι ώρες σε επέμβαση το ΚΑΤ προκειμένου να τοποθετηθεί μόσχευμα στο κεφάλι του.

Η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη είχε πει τότε σε δηλώσεις της ότι θα ακολουθούσαν αρκετές επεμβάσεις όπως μια πλαστική στο μέτωπο, γιατί είχε σπάσει το κρανίο, μια εγχείριση στα μάτια επειδή πειράχτηκε το οπτικό νεύρο και άλλη μια επέμβαση στο χέρι του που είχαν μπει λάμες και είχε αποτέλεσμα τον περιορισμό των κινήσεών του. Και μπορεί μετά το χειρουργείο να μην υπάρχουν επιπλοκές, αλλά ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποφέρει. Πηγή φιλικά προσκείμενα στην οικογένεια, είπε στην Espresso πως έχει βγει από το νοσοκομείο εδώ και περίπου δύο εβδομάδες αλλά οι αφόρητοι πόνοι στο κεφάλι που εξακολουθεί να αισθάνεται έχουν επηρεάσει πολύ την ψυχολογία του.

Το γεγονός ότι ταλαιπωρείται πλέον περισσότερα από δυόμισι χρόνια τον έχει κάνει να χάνει σιγά σιγά την υπομονή και το κουράγιο του. Έχει κουραστεί από τις αλλεπάλληλες νοσηλείες και τα χειρουργεία. Όμως ο δρόμος για την αποκατάσταση της υγείας του είναι ακόμη μακρύς.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ