Ερωτικό κουαρτέτο: Ο έρωτας επιχειρηματία με τραγουδίστρια και η αντίδραση των συντρόφων τους

Σε διάσταση με τη σύζυγό του είναι επιχειρηματίας για τα μάτια γνωστής τραγουδίστριας, η οποία μέσα σε μια στιγμή παράτησε τον νεαρό τραγουδιστή σύντροφό της και πλέον δεν απαντά στα τηλέφωνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της “On time”.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, πασίγνωστος επιχειρηματίας έχει μάτια μόνο για πολύ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, με πολλές από τις πολύ μεγάλες επιτυχίες της να μιλούν για χωρισμούς. Η γνωριμία του επιχειρηματία με την τραγουδίστρια δεν είναι νέα. Μετρά αρκετά χρόνια, ωστόσο, ο έρωτας φούντωσε μεταξύ τους εδώ και μερικούς μήνες και πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο επιχειρηματίας αναζητούσε κάτι νέο στη ζωή το, το οποίο θα τον ανανέωνε. Ο γάμος του με το μοντέλο, που στο παρελθόν είχε μεσουρανήσει στις πασαρέλες είναι, εδώ και χρόνια συμβατικός. Ο έρωτας με την τραγουδίστρια φούντωσε. Η σύζυγος ενημερώθηκε και ο επιχειρηματίας αντί να προσπαθήσει να διορθώσει την κατάσταση, δεν αρνήθηκε τίποτα.Αντίθετα, επιβεβαίωσε πως είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια και της πρότεινε να πάει διακοπές και στη συνέχεια να αποφασίσουν αν θα ξεκινήσουν διαδικασίες διαζυγίου ή θα παραμείνουν τυπικά μαζί για χάρη των παιδιών. Η απατημένη σύζυγος έπαθε σοκ και έφυγε για διακοπές σε κοσμοπολίτικο νησί όπου εξιστόρησε τα γεγονότα σε γνωστούς της με αποτέλεσμα το θέμα να διαδοθεί.

Επίσης, ο νεαρός τραγουδιστής δεν αντέδρασε ενώ γνώριζε τι είχε συμβεί λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Επιχειρηματίας και τραγουδίστρια χαίρονται τον έρωτά τους.

Πηγή: On time

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ