Όσοι βλέπουν τον 45χρονο να προχωράει ενώ φοράει κοντομάνικη μπλούζα μένουν με το στόμα ανοιχτό

Όσοι βλέπουν τον 45χρονο μηχανικό Μάλκομ Μακντόναλντ να προχωράει ενώ φοράει κοντομάνικη μπλούζα μένουν με το στόμα ανοιχτό. Από τον πήχη του αριστερού του χεριού, κρέμεται ένα κανονικό πέος. 
Ο Μάλκομ που είναι πατέρας 2 παιδιών πριν από λίγα χρόνια έπαθε μια σοβαρή και επικίνδυνη λοίμωξη στο περίνεο του. Η λοίμωξη αυτή εξαπλώθηκε στα άκρα του τα οποία και μελάνιασαν και μέχρι να δράσει η φαρμακευτική αγωγή και να διαφύγει τον κίνδυνο, το πέος του νεκρώθηκε και αποκόπηκε. 
«Ήταν σαν να βρέθηκα ξαφνικά πρωταγωνιστής σε μια ταινία τρόμου, έπαθα κρίση πανικού μόλις είδα ότι το πέος μου είχε γίνει μαύρο. Μέσα μου ήξερα ότι θα το έχανα. Και, πράγματι, μια μέρα απλώς έπεσε στο πάτωμα. Εγώ το σήκωσα από κάτω και το πέταξα στον κάδο των απορριμμάτων. Όταν πήγα στο νοσοκομείο, οι γιατροί μου είπαν ότι το μόνο που μπορούσαν να κάνουν, ήταν να τυλίξουν ό,τι είχε απομείνει από το πέος μου, σαν ένα μικρό λουκάνικο». Είπε ο ίδιος.

Η φρίκη που έζησε ο 45χρονος μηχανικός δεν κράτησε πολλούς μήνες αφού σύντομα τον προσέγγισε ο καθηγητής Ντέιβιντ Ραλφ, ο οποίος διδάσκει ιατρική στο νοσοκομείο του University College στο Λονδίνο, και ο οποίος ανέλαβε να αποκαταστήσει την απώλεια του μέλους.
Η επέμβαση κόστισε 55.000 ευρώ και ο γιατρός είπε στον Μάλκομ ότι όλα πήγαν καλά και ότι απομένει μόνο η δεύτερη φάση του σχεδίου. Η οποία είναι το νέο πέος να μεταμοσχευθεί στον ιστό του πήχη του χεριού του, να θρέψει και να αναπτυχθεί και στη συνέχεια με επέμβαση να επανακολληθεί στο αρχικό του σημείο. 
Η τεχνική που εφάρμοσε ο Ντέιβιντ Ραλφ ήταν να πάρει μόσχευμα από το δέρμα του αριστερού χεριού του ΜακΝτόναλντ. Με αυτό έπλασε κάτι που να μοιάζει με πέος, και δημιούργησε ουρήθρα ενώ υποκατάστησε τις αρτηρίες οι οποίες διαχειρίζονται τη στύση με πλαστικά σωληνάκια. Πλέον ο 45χρονος περιμένει με αγωνία , μέρα με τη μέρα να αναπτυχθεί το πέος του, στο οποίο μάλιστα έχει δώσει και όνομα και το φωνάζει Τζίμι.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ