“Penny Marathon 2020 SOLO” την Κυριακή 12 Ιουλίου στην Καλαμάτα

Όλοι γνωρίζουμε το Penny Marathon, το οποίο πραγματοποιείται σε πάρα πολλές πόλεις συμπεριλαμβανομένης και της Καλαμάτας για την προστασία και την φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Την πρωτοβουλία διοργάνωσης έχουν ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας και η “Penny Marathon“.   

Μετά από πολλή σκέψη οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης αποφάσισαν οτι το Penny Marathon Θα πραγματοποιηθεί και φέτος, απλά κάπως διαφορετικό. Για την ακρίβεια δεν θα πραγματοποιηθεί σαν ομαδική εκδήλωση σε όλο τον κόσμο την Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 λόγω της περιόδου που διανύουμε. Αντ ‘αυτού ζητούν από όλους εμάς να πραγματοποιήσουμε μια solo εκδήλωση στην πόλη μας και να στείλουμε τις φωτογραφίες και τα βίντεο μας στην επίσημη σελίδα του.

Η σημασία της θέσης και προστασίας των ζώων σε αυτόν τον ανθυγιεινό πλανήτη είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Το έργο των εθελοντών για την ευζωία των ζώων δεν έχει σταματήσει. Έχει γίνει πιο δύσκολο από ποτέ. Όλοι εμείς λοιπόν πρέπει να συνεχίζουμε να τους τιμάμε όσο και τα ζώα και ο καθένας μας οφείλει να συνεχίσει να μεταδίδει το μήνυμά για την προστασία και την φροντίδα των ζώων ακόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

Οι άνθρωποι λοιπόν του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας και της Penny Marathon, που διοργανώνουν και φέτος έστω και έτσι το Penny Marathon 2020 SOLO μας καλούν να συμμετάσχουμε μαζί τους σε αυτήν την ιδέα έστω και με αυτόν τον τρόπο.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/notes/penny-marathon/penny-marathon-2020/3446435535423147/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ