“Κατερίνα” του Γιώργου Νανούρη με τη Λένα Παπαληγούρα | 11/8 στο Θέατρο Κάστρου Καλαμάτας

Η παράσταση του Γιώργου Νανούρη “Κατερίνα”  με τη Λένα Παπαληγούρα, έρχεται στην Καλαμάτα την  Τρίτη 11  Αυγούστου στο Θέατρο Κάστρου στις 21.30 

Ο Γιώργος Νανούρης διασκεύασε για το θέατρο και σκηνοθέτησε «Το βιβλίο της Κατερίνας» του Αύγουστου Κορτώ, με την συγκλονιστική Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο.

Η παράσταση που έχει διανύσει μια θριαμβευτική πορεία τα τελευταία πέντε χρόνια με κοινό και κριτικούς να την εξυμνούν, έχει ξεπεράσει του 56.000 θεατές και έχει κερδίσει συνολικά έξι θεατρικά βραβεία.

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της διπολικής μητέρας του συγγραφέα. Η Κατερίνα έχει μόλις αυτοκτονήσει και αρχίζει να αφηγείται την καταραμένη ζωή της. Φάρμακα, χάπια, σύζυγος και γιος, αγάπη και μίσος, ομοφυλοφιλία, αυτοσαρκασμός, χιούμορ ανακατεμένο με πόνο, στοργή μέσα από στριγγλιές, και απόπειρες αυτοκτονίας, αποτελούν την χαοτική πραγματικότητα της ηρωίδας που παλεύει με τη διπολική διαταραχή και γραπώνεται από όποιον μπορεί, με αποτέλεσμα να παρασύρει μια ολόκληρη οικογένεια στη δίνη της αρρώστιας της.

Πληροφορίες για την παράσταση :

Το έργο είναι βασισμένο στο “Το Βιβλίο της Κατερίνας” 

Συγγραφέας: Αύγουστος Κορτώ

Ιδέα-Διασκευή-Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης

Ερμηνεία: Λένα Παπαληγούρα

Μαζί της στην σκηνή και ο Γιώργος Νανούρης

Ώρα έναρξης : 21.30

Διάρκεια Παράστασης: 75 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Προπώληση : VIVA.GR

Παραγωγή: Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη

Υποστήριξη : Έμφασις 91.9Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV

“Κατερίνα” σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη από το βιβλίο «Το βιβλίο της Κατερίνας»  του Αύγουστου Κορτώ, με την συγκλονιστική Λένα Παπαληγούρα στην Καλαμάτα , στο Θέατρο Κάστρου , την Τρίτη 11 Αυγούστου στις 21.30

 

 

 

 

 

 

 

 

Ώρα έναρξης : 9.30 μμ

 

Διάρκεια Παράστασης: 75 λεπτά χωρίς διάλειμμα

 

Προπώληση : VIVA.GR

 

Παραγωγή: Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ