“ΓΑΛΛΙΚΟ ΦΙΛΙ” | Νέο τραγούδι και video clip από την Ανδριάνα Μπάμπαλη

Η Ανδριάννα Μπάμπαλη εν μέσω καραντίνας δημιούργησε δύο υπέροχα τραγούδια, που τώρα μοιράζεται με όλους εμάς. Το πρώτο είναι το “ΓΑΛΛΙΚΟ ΦΙΛΙ” σε μουσική της ίδιας και στίχους Monsieur Minimal και το δεύτερο είναι το “L’ AMOUR” σε μουσική πάλι της ίδιας και στίχους  Ποσειδώνα Γιαννόπουλου.

Ακούστε το τραγούδι “ΓΑΛΛΙΚΟ ΦΙΛΙ” στο YouTube

Ακούστε το τραγούδι “L’ AMOUR” στο YouTube

Η diy ιστορία ενός video clip εν μέσω ημικαραντίνας
Μια φορά κι ένα καιρό στον πλανήτη γη εμφανίστηκε ένας φονικός ιός, οι άνθρωποι κλειδώθηκαν μέσα, το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ έγινε εθνική οδηγία και όλων των ειδών οι συνήθειες της καθημερινότητας άλλαξαν. Μαζί με αυτές άλλαξαν και οι προτεραιότητες της ζωής, εκτιμήθηκαν τα καθημερινά πράγματα και εφευρέθηκε μιας άλλης μορφής επικοινωνία.

Δύο μήνες μετά, δειλά δειλά σε έναν ηλιόλουστο τόπο της γης που λεγόταν Ελλάδα, άρχισαν τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα για επαναφορά με άλλη οπτική, στην ζωή που ξέραμε.
Έτσι ένα πρωί εν μέσω ημιπεριορισμού  η Ανδριάνα Μπάμπαλη ένας φίλος εθελοντής και δύο συνεργάτες από τη δισκογραφική αποφάσισαν να προχωρήσουν στην υλοποίηση ενός home video clip για να ξορκίσουν το κακό και για να φωτίσουν την θλίψη με ένα χαρούμενο αισιόδοξο τραγούδι από την υπέροχη Ανδριάνα.

O ένας πήρε τον ρόλο του σκηνοθέτη, ο φίλος εθελοντής έγινε εξαιρετικός art director, ο τρίτος πήρε τον ρόλο βοηθού γενικών καθηκόντων και η Ανδριάνα φρόντισε το maquillage, τη γκαρνταρόμπα της και τα αξεσουάρ της.

Όλοι άνοιξαν τα μπαούλα των γιαγιάδων και έλαμψαν τα vintage και ethnic αντικείμενα.
Παρίσι – Αγία Παρασκευή ένας L’ amour δρόμος.
Το αποτέλεσμα προς κρίση σας.
Εμείς περάσαμε και ζήσαμε καλά, εσείς ευχόμαστε καλύτερα.
Καλή θέαση και καλή ακρόαση.

Τα τραγούδια ΓΑΛΛΙΚΟ ΦΙΛΙ και L’ AMOUR κυκλοφορούν σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από την MINOS EMI/UNIVERSAL.

Find Minos EMI on:
http://www.facebook.com/MinosEmi>

https://twitter.com/MinosEmi>

http://www.instagram.com/minosemi_official>

https://www.youtube.com/channel/UCrABhcAbloGzQJg8EG1L9Ig/featured

https://plus.google.com/117340290214908561100#117340290214908561100/videos


- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ