«Οι στίχοι αυτοί…» |Εκδήλωση από τη Δημοτική Φιλαρμονική και το “Καλλίεργον”

Η ορχήστρα δωματίου της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας σε συνεργασία με την “Καλλίεργον”, μέσω της δράσης “Ποιητικοί Δρόμοι”, παρουσιάζουν τη μουσική εκδήλωση με τίτλο “Οι στίχοι αυτοί…” στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας την Τρίτη 4 Αυγούστου στις 21.00. .

Θα ακουστούν μελοποιημένα έργα σε ποίηση Νίκου Γκάτσου, Νικηφόρου Βρεττάκου, Μανώλη Αναγνωστάκη, Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, Γιώτας Αργυροπούλου καθώς και  αρχοντορεμπέτικα τραγούδια.

 

Τραγουδούν: Γιάννης Θωμόπουλος, Ευτυχία Δημητρακοπούλου & Ελένη Κατσούλη

Η είσοδος είναι δωρεάν με δελτία εισόδου, τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν καθημερινά στο κτήριο της Φιλαρμονικής 18:00-20:00 μ. (Υπαπαντής 25 3ος όροφος)

Το κοινό κατά την είσοδο και έξοδό του από το χώρο της εκδήλωσης, θα πρέπει να τηρεί αποστάσεις 1,5 μέτρου, ώστε να υπάρχει ασφαλής αναμονή.

Οι θέσεις στο χώρο της παράστασης θα είναι προκαθορισμένες με βάση τα δελτία εισόδου. Επίσης θα πραγματοποιείται καταγραφή εισερχομένων – εξερχομένων και κρίνεται υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας του κοινού και των εργαζομένων κατά την είσοδο και έξοδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ