Μάγεψε η Ζωή Παπαδοπούλου στο αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Μία ακόμα όμορφη βραδιά, πλημμυρισμένη από υπέροχα τραγούδια απόλαυσαν Καλαματιανοί και επισκέπτες, χθες Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Ζωή Παπαδοπούλου συνοδεία δύο εξαιρετικών μουσικών και τραγουδιστών , του Γιάννη Δαμιανίδη στο πιάνο και του Βαλάντη Καμπουρελάκου στο τραγούδι και την κιθάρα παρουσίασε αγαπημένα τραγούδια σε στίχους της μοναδικής Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει και ταξίδεψε το κοινό της Καλαμάτας σε άλλες εποχές “παίρνοντας από την νιότη χρώματα και απ ‘ την αγάπη νήμα” ….

Η συναυλία αυτή αποτέλεσε και ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη Απόστολο Καλδάρα, ο οποίος μελοποίησε τα τραγούδια της Ευτυχίας, ενώ το αφιέρωμα στην μεγάλη στιχουργό περιελάμβανε επίσης τραγούδια σε μουσική Τσιτσάνη, Ζαμπέτα, Χατζιδάκι, Χιώτη.  Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς το αφιέρωμα της Ζωής Παπαδοπούλου στη μοναδική Χαρούλα Αλεξίου, η οποία εμπιστεύθηκε πρώτη το ταλέντο της νεαρής τραγουδίστριας και γι’αυτό η ίδια την αποκαλεί “καλλιτεχνική της νονά” βοηθώντας τη να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο.

Από την βραδιά δεν έλειψαν όμως και οι εκπλήξεις , καθώς λόγω των γενεθλίων του Δημάρχου Καλαμάτας κυρίου Θανάση Βασιλόπουλου , η Ζωή Παπαδοπούλου του τραγούδησε τα χρόνια πολλά και οι συνεργάτες του του έκαναν έκπληξη με μια τούρτα γενεθλίων επί σκηνής. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τον κόσμο για την έκπληξη και την τραγουδίστρια για το υπέροχο μουσικό ταξίδι που πρόσφερε στο κοινό της πόλης.

Η εκδήλωση εντασσόταν στο πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Καλαμάτας και πραγματοποιήθηκε τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας και ασφάλειας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ