Ψευτογιατρός: Βρασμένα λάχανα στην κοιλιά ασθενούς με όγκο και χαιρετισμούς

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Κάθε μέρα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για τις σοκαριστικές πρακτικές που υιοθετούσε ο ψευτογιατρός για να εξαπατά τα θύματά του -στέλνοντας μάλιστα κάποια από αυτά στον θάνατο- αλλά κάθε φορά το μούδιασμα και η οργή είναι εντονότερα.

Έτσι, λοιπόν και σήμερα, Παρασκευή, 10.07.2020, ένα νέο στοιχείο προκύπτει για τα όσα… απίστευτα έλεγε ο ψευτογιατρός για να πείσει ανθρώπους βαριά αρρώστους να τον εμπιστευτούν και φυσικά να τον πληρώσουν αδρά…

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο ψευτογιατρός συνιστούσε θεραπείες με… λάχανα (!) για την καταπολέμηση όγκων!

Σε ένα χειρόγραφο σημείωμα που είχε δώσει σε ασθενή με όγκο στις ωοθήκες, ανέφερε: “Παίρνουμε 2-3 φύλλα από λάχανο, τα βουτάμε 2-3 φορές μέσα σε βραστό νερό για να απολυμάνουμε και τα βάζουμε επάνω στην κοιλιά για όλη τη νύχτα”.

 Εν τω μεταξύ ογκολόγοι σχολιάζουν πως με τέτοιες πρακτικές δεν υπήρχε η παραμικρή πυθανότητα να βγει ο ασθενής νικητής στην “μάχη”, ενώ το να μην παίρνει κανείς θεραπεία συνιστά “αυτοκτονία”.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο ψευτογιατρός πόζαρε για φωτογραφίες μέσα σε χειρουργεία είτε κατά μόνας…

Είτε με άλλους γιατρούς…

Ενώ μαζί με τις επικίνδυνες οδηγίες έστελνε στα e-mail και… χαιρετισμούς.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

https://www.newsit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ